Whirlwind nieuws

App COLOR JACK gelanceerd

COLOR JACK is een nieuw Duits kleurensysteem dat in samenwerking met verschillende specialisten is ontwikkeld. Het biedt gebruikers een eenvoudige manier om kleuren te communiceren. In opdracht van COLOR JACK heeft Whirlwind onlangs een app ontwikkeld waarmee deze kleuren geraadpleegd kunnen worden. De app is beschikbaar voor iOS en Android en kan bovendien online in een webbrowser gebruikt worden.

Lees verder

'Jumbo de Laak komt thuis' maakt succesvolle start

'Jumbo de Laak komt thuis' is de bestelsite van supermarkt Jumbo de Laak in winkelcentrum Drossaard in Uden. De bestellingen worden door het Udense fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen bezorgd. Whirlwind ontwikkelde eerder dit jaar zowel de front-end als back-end van het systeem. Inmiddels is de website enkele maanden actief en wordt er veel gebruik van gemaakt. De klanten reageren positief op deze nieuwe dienst.

Lees verder

Whirlwind neemt ShippingPoint in gebruik

Voor het verwerken van de bestellingen van onze webwinkels hebben we onlangs een applicatie ontwikkeld die we 'ShippingPoint' noemen. Via deze webapplicatie kunnen we de bestellingen van de kleurenwaaiers (ontvangen via onze RAL- en NCS-websites) verwerken, evenals de orders van Vaarbewijs.nl (plotters/passers en examenoefenkaarten) en de bestellingen die via Bol.com binnenkomen. Via deze centrale plek kunnen we de orders elke werkdag op een efficiënte manier verwerken.

Lees verder

Bestellingen uit 90 unieke landen ontvangen

Al enkele jaren verkopen we producten via internet, vooral fysieke kleurenwaaiers via onze RAL- en NCS-websites. Deze producten verkopen we niet alleen aan klanten in Nederland, maar ook in het buitenland. We houden bij vanuit welke landen wordt besteld. Inmiddels staat de teller van bestellingen uit unieke landen op 90. Naast uiteraard Nederland zijn België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Italië de meestvoorkomende landen.

Lees verder

Mijlpaal 900 spellen DOS Games Archive bereikt

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. Onlangs is het 900ste spel aan het aanbod toegevoegd.

Lees verder

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief