Whirlwind nieuws

Duurzame Bucketlist webapp gelanceerd

Bij een duurzaam leven komt veel kijken. Er zijn 101 mogelijkheden om aan de slag te gaan. In de Duurzame Bucketlist webapp vind je de belangrijkste. Ga ermee aan de slag en maak duurzame stappen. Er zijn 8 categoriee╠łn met een korte toelichting en een paar voorbeelden. De volgorde bepaal je zelf. Heb je iets voor elkaar? Zet een vinkje met een datum. Voeg eventueel andere duurzame stappen toe. Ga je voor maximaal effect? Stuur de Bucketlist door naar jouw vrienden en bespreek de voortgang.

Lees verder

CourierPoint uitgebreid met postrapportages

Sinds 2019 werkt Whirlwind aan CourierPoint, een software-oplossing voor koeriersbedrijven. Via deze webapplicatie kunnen koeriersbedrijven hun routes, ritten en koeriers beheren. Sinds maart dit jaar kan ook de post- en pakketverwerking via CourierPoint worden uitgevoerd. Vanaf nu is het bovendien mogelijk om rapportages van de post- en pakketverwerking op te vragen, zowel per verzendpartner als per klant.

Lees verder

DOS Games Archive bereikt mijlpaal 1000 spellen

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. Onlangs is het 1000ste spel aan het aanbod toegevoegd.

Lees verder

Whirlwind verhuisd naar begane grond Vluchtoord 7

Sinds 2007 is Whirlwind gevestigd in een opvallend kantoorgebouw in Uden, op het adres Vluchtoord 7. Begin dit jaar zijn we verhuisd van de eerste verdieping naar de begane grond. Onze nieuwe, ruimere werklocatie beschikt over veel daglicht en biedt meer mogelijkheden voor het opslaan van producten en het inpakken van bestellingen. In het midden is de nieuwe inpakruimte gerealiseerd met voorraadkasten en 3 in hoogte verstelbare inpaktafels.

Lees verder

CourierPoint uitgebreid met post-/pakketverwerking

Sinds 2019 werkt Whirlwind aan CourierPoint, een software-oplossing voor koeriersbedrijven. Via deze webapplicatie kunnen koeriersbedrijven hun routes, ritten en koeriers beheren. Sinds kort kan ook de post- en pakketverwerking via CourierPoint worden uitgevoerd. Binnenkomende post wordt per klant/afzender in een postkast gesorteerd en vervolgens door de postverwerker in CourierPoint ingevoerd. Hierbij is bijvoorbeeld de bestemming en het gewicht van de poststukken van belang.

Lees verder