Whirlwind nieuws

Onze verwerkersovereenkomst al geretourneerd?

Eén van de onderdelen van de nieuwe privacywetgeving is dat overeenkomsten met gegevens­verwerkers moeten worden gesloten. Dit is nodig indien een ander bedrijf de persoonsgegevens van bijvoorbeeld uw klanten of medewerkers verwerkt. Indien u bij ons uw website host, verwerken wij in technisch opzicht bijvoorbeeld de contactformulieren die door bezoekers van uw website worden verzonden.

Lees verder

Is uw bedrijf inmiddels AVG-proof?

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywetgeving in werking getreden. Deze wetgeving wordt aangeduid met de term 'AVG' (Algemene Verordening Gegevensbescherming) of 'GDPR' (General Data Protection Regulation). Vanaf die dag gelden dezelfde privacywetten in de volledige Europese Unie. Omdat sinds 1995 onder meer op technologisch vlak veel veranderd is, is deze nieuwe wetgeving opgesteld om de privacy van personen beter te beschermen, zowel online als offline.

Lees verder

Mijlpaal 700 spellen DOS Games Archive bereikt

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. Onlangs is het 700ste spel aan het aanbod toegevoegd.

Lees verder

350 online spellen op GameWolf / GameLion

Op onze website GameWolf / GameLion vindt de bezoeker de beste online HTML5-spelletjes die gratis gespeeld kunnen worden. Het uitgebreide aanbod bestaat uit verschillende soorten online games die direct in de browser te spelen zijn. We voegen regelmatig nieuwe online games toe. Onlangs is de 350ste game aan het spelaanbod toegevoegd.

Lees verder

Spellensite DOS Games Archive bestaat 20 jaar

In de zomer van 1998 zijn we gestart met de website DOS Games Archive, een archief van computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. Wat begon als een kleine website met een beperkt aanbod aan downloadbare spellen, is gedurende een periode van 20 jaar uitgegroeid tot een uitgebreide website die door veel bezoekers als hun favoriete plaats wordt aangeduid voor het downloaden van klassieke computerspellen. De website biedt deze games niet alleen als download aan, meer geeft ook veel (achtergrond)informatie weer, waaronder screenshots.

Lees verder