Whirlwind nieuws

Famobi en Cloud Games uitgevers van 'Battle Ship'

Battle Ship, ons nieuwe HTML5-spel, wordt uitgegeven door Famobi en Cloud Games. Famobi is een Duitse uitgever en distributeur van HTML5-spellen, gevestigd in Keulen. Het bedrijf richt zich op kwalitatief hoogwaardige games, wat zich bijvoorbeeld uit in het uitgebreid testen van spellen voordat deze gepubliceerd worden. Momenteel bevindt het spel zich in de laatste testfase. Via Cloud Games, gevestigd in Haarlem, is de game reeds enkele dagen geleden gepubliceerd. Inmiddels hebben al enkele duizenden spelers uit meer dan 100 landen de game gespeeld.

Lees verder

90.000 levels van onze Sokoban games gespeeld

Inmiddels zijn in totaal 90.000 levels van de Sokoban-spellen van Whirlwind Games gespeeld. De eerste versie ging in december 2016 online en sinds die tijd hebben we 2 versies toegevoegd. In totaal bevatten deze spellen 198 levels. Elke keer als een speler een level uitspeelt, worden de gegevens daarvan opgeslagen in een database. Zodoende kunnen we uitgebreid de populariteit van deze Sokoban-spellen bekijken.

Lees verder

Sokoban games van Whirlwind nu in app stores

De Sokoban-spellen van Whirlwind Games zijn sinds begin april ook te downloaden in de app stores van Apple en Android. De games zijn ontworpen voor gebruik op zowel smartphones, tablets als computers en laptops. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat het spel zich aanpast aan de grootte van het scherm van de gebruiker. Hierdoor kan de game zowel op het kleine scherm van een smartphone als op het grote scherm van bijvoorbeeld een tablet of computer gespeeld worden.

Lees verder

Nieuwe Citroën C3 voor Rogier van Schaijk

Op 28 maart heeft Rogier van Schaijk zijn nieuwe auto opgehaald, een Citroën C3. De witte auto wordt binnenkort aan de zijkanten en achterkant voorzien van Whirlwind-belettering. De Citroën C3 vervangt de Lancia Ypsilon die 3 jaar lang dienst heeft gedaan voor woon-werkverkeer en het bezoeken van klanten.

Lees verder

Whirlwind brengt nieuw spel uit: Easter Sokoban

Onder de naam Whirlwind Games ontwikkelen we HTML5-spellen. Onze eerste game is een Sokoban-spel met een kerstthema dat medio december 2016 uitkwam. In verband met Pasen hebben we een aparte versie gemaakt, genaamd Easter Sokoban, waarin de speler de Paashaas speelt die de Paaseieren naar de aangegeven plaatsen moet schuiven. De reguliere versie van het spel, Cargo Challenge genaamd, is samen met Santa's Warehouse wereldwijd al 75.000 keer gespeeld.

Lees verder