Whirlwind nieuws

Whirlwind verstuurt 75e e-mailnieuwsbrief

Whirlwind heeft haar 75e e-mailnieuwsbrief verzonden. In oktober 2005 verscheen de eerste editie van 'Whirlwind Nieuws' in papieren vorm. De nieuwsbrief werd in het leven geroepen om onze relaties te informeren over algemene ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. De nieuwsbrief werd in het begin per post verzonden.

Lees verder

RAL-kleuren-app van Whirlwind populair

Naast onze RAL-kleuren-websites bieden wij sinds juni 2018 ook RAL-kleurinformatie aan via een app voor iOS (iPhone/iPad) en telefoons en tablets die op Android draaien. De app geeft het kleurenaanbod van de collecties RAL Classic, RAL Effect, RAL Design en RAL Plastics 1 en 2 optimaal weer. Elke kleur kan fullscreen bekeken worden. Bovendien wordt extra informatie weergegeven zoals de kleurnamen en waardes in HEX, CMYK, RGB, HSL en HSB/HSV.

Lees verder

Whirlwind verstuurt RAL-waaiers naar 70 landen

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich hoofdzakelijk op Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Zweden. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers.

Lees verder

Online spellen Whirlwind Games veel gespeeld

Onder de naam Whirlwind Games ontwikkelen we HTML5-spellen die op verschillende online gaming portals worden gespeeld. Het gaat om de Sokoban-spellen Cargo Challenge, Santa's Warehouse, Easter Sokoban, het zeeslagspel Battle Ship en de memory game Mountain Mind.

Lees verder

E4 toegevoegd aan assortiment RALkleuren.com

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich hoofdzakelijk op Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Zweden. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers. Tot op heden zijn bestellingen naar meer dan 65 verschillende landen verzonden.

Lees verder