Whirlwind nieuws

100 bestemmingen op reiswebsite Vidisimo

Begin dit jaar is onze reiswebsite Vidisimo online gegaan. Deze Engelstalige website biedt een overzicht van interessante vakantiebestemmingen in verschillende landen. Aan de hand van een informatieve video en aansprekende foto's krijgt de bezoeker een goede indruk van de betreffende locatie. We tonen niet alleen interessante steden en dorpen, maar ook musea en andere bezienswaardigheden. Elke pagina bevat een beschrijving van de locatie, in zowel woord als (bewegend) beeld. Onlangs is de honderdste bestemming aan Vidisimo toegevoegd.

Lees verder

RAL-waaiers aan 55 verschillende landen verkocht

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich hoofdzakelijk op Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Zweden. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers. Tot op heden zijn bestellingen naar 55 verschillende landen verzonden.

Lees verder

Whirlwind lanceert RAL-kleuren-app

Naast onze RAL-kleuren-websites bieden wij nu ook RAL-kleurinformatie aan via een app voor iOS (iPhone/iPad) en telefoons en tablets die op Android draaien. De app geeft het kleurenaanbod van de collecties RAL Classic, RAL Effect, RAL Design en RAL Plastics 1 en 2 optimaal weer. Elke kleur kan fullscreen bekeken worden. Bovendien wordt extra informatie weergegeven zoals de kleurnamen en waardes in HEX, CMYK, RGB, HSL en HSB/HSV.

Lees verder

App fietskoerier GroenBezorgen opgeleverd

GroenBezorgen is ontstaan uit een passie voor fietsen. Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld om de vervoersstromen binnen Uden en omstreken duurzamer te maken door middel van de fiets. Met waterdichte rugzakken en vrachtfietsen verzorgen zij dagelijks terugkerende ritten, maar ook incidenteel vervoer. Nadat Whirlwind de website van GroenBezorgen had opgeleverd, vroeg Ruud Alofs, de eigenaar en initiatiefnemer van GroenBezorgen, een webapp te ontwikkelen waarmee hun zendingen in de regio Uden worden beheerd.

Lees verder

GroenBezorgen wint wedstrijd 'Starter van 2018'

Ruud Alofs van GroenBezorgen heeft begin maart de wedstrijd 'Starter van 2018' van D'n Office gewonnen. Dankzij deze prijs ontvangt de jonge ondernemer ondersteuning van ondernemers van D'n Office, een eigentijds bedrijfsverzamelgebouw in Uden. De jury, bestaande uit verschillende ondernemers uit D'n Office, was het unaniem eens dat Ruud het beste idee had. Zijn fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen wil bedrijven ontzorgen van hun pakket- en postzaken en staat voor duurzaamheid, persoonlijk contact en flexibiliteit. Whirlwind Internet verzorgde de website en webapp van het bedrijf en ons logo prijkt op de kleding en fietsen van de koeriers.

Lees verder