Fotografie

Foto's zijn voor een website van essentieel belang. Aan de hand van het beeldmateriaal op uw website krijgt uw bezoeker een goede indruk van uw producten en/of diensten. Voor onze opdrachtgevers maken wij niet alleen foto's op locatie, bijvoorbeeld van uw kantoorpand of productielocatie, maar maken we in eigen huis ook productfoto's voor weergave in websites en brochures. Bovendien kunnen wij 360-graden-foto's maken zodat de bezoeker uw product van alle kanten kan bekijken.

Vrijstaande productfoto's

Verkoopt u producten en wilt u goede foto's van uw assortiment hebben? Dan zijn we u graag van dienst. We beschikken namelijk over een fotostudio waarin producten met een maximale breedte van zo'n 50 centimeter geplaatst kunnen worden. Door middel van deze oplossing kan uw artikel gefotografeerd worden op een witte achtergrond.

Heeft u interesse in vrijstaande productfoto's? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

360-graden-foto's

Tevens is het met onze fotostudio mogelijk 360-graden-foto's te maken met behulp van een automatische draaischijf. Hierdoor kunnen de bezoekers van uw website het product van meerdere kanten bekijken door het te draaien met de muis of middels touch. De technische realisatie hiervan kunt u eveneens aan ons overlaten.

Heeft u interesse in 360-graden-foto's? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kosten.