Whirlwind nieuws

Website City Center Lodge Utrecht online

Al vele jaren is Whirlwind op internetgebied actief voor Hotel Mitland, Mitland Bowling, Restaurant-Brasserie Vlonders en Star Lodge Hotels Utrecht. Onlangs is een nieuw hotel geopend in het centrum van Utrecht: City Center Lodge Utrecht. Ook voor dit nieuwe concept heeft Whirlwind de website ontwikkeld. Middels sfeervolle foto's krijgt de bezoeker een goed beeld van het nieuwe hotel, dat zich tegenover de Stadsschouwburg bevindt.

Lees verder

Mijlpaal 850 spellen DOS Games Archive bereikt

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. Onlangs is het 850ste spel aan het aanbod toegevoegd.

Lees verder

GroenBezorgen neemt CourierPoint in gebruik

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een softwareoplossing voor koeriersbedrijven. Dit programma heet 'CourierPoint' en is in februari door de eerste klant in gebruik genomen, namelijk het fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen in Uden. Zij gebruiken CourierPoint voor het managen van de routes, ritten en koeriers.

Lees verder

Nieuw logo voor Whirlwind Internet

Met de start van het nieuwe decennium vonden we het een geschikt moment om het logo van Whirlwind te vernieuwen. Het nieuwe logo bestaat uit een herkenbaar beeldmerk dat een wervelwind afbeeldt. De donkerblauwe kleur is gebleven, maar de gele kleur is veranderd in oranje voor een krachtigere uitstraling. Verder wordt de naam nu in hoofdletters weergegeven.

Lees verder

Prettige feestdagen en een wervelend 2020

Nu het jaar op zijn einde loopt, is het tijd voor Kerst en Oud en Nieuw. Hierbij bedanken we graag onze opdrachtgevers die we het afgelopen jaar van dienst zijn geweest met onze werkzaamheden en producten. Uiteraard hopen we de plezierige samenwerking in 2020 met u voort te zetten. We kijken nu al uit naar de toekomstige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Wij wensen u en uw familie prettige kerstdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar!

Lees verder