Whirlwind nieuws

5.000 bestellingen 'Jumbo Drossaard komt thuis'

Jumbo Drossaard komt thuis is de bestelsite van supermarkt Jumbo Drossaard in Uden. De boodschappen worden door het Udense fietskoeriersbedrijf Groenbezorgen bezorgd. Whirlwind ontwikkelde in 2020 zowel de front-end als back-end van het systeem. De besteldienst is sinds de zomer van 2020 in de lucht en onlangs is de vijfduizendste bestelling verwerkt.

Lees verder

1.200 spellen op DOS Games Archive

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. Onlangs is het 1.200ste spel aan het aanbod toegevoegd.

Lees verder

Whirlwind opent website CabrioRitten.nl

Op CabrioRitten.nl vinden cabriorijders de mooiste autoroutes in Europa, onder meer in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. De ritten van de tochten variëren tussen de 150 en 225 kilometer. De gebruiker kan via de site de gewenste route samenstellen en vervolgens afrekenen, bijvoorbeeld per iDEAL, PayPal of creditcard. Via het inloggedeelte krijgt de klant toegang tot de aangeschafte content.

Lees verder

Nieuw planscherm voor CourierPoint

Sinds 2019 werkt Whirlwind aan CourierPoint, een software-oplossing voor koeriersbedrijven. Via deze webapplicatie kunnen koeriersbedrijven hun routes, ritten en koeriers beheren. Onlangs is een nieuw scherm aan het programma toegevoegd waarmee de gebruikers eenvoudig de te plannen ritten over routes kunnen verdelen.

Lees verder

Whirlwind voegt PMS-waaiers aan assortiment toe

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is PMSkleuren.com, een online gids van het PMS-kleurensysteem. Sinds maart 2022 verkopen we via deze website PMS-kleurenwaaiers. Het gaat om de Pantone Formula Guide GP1601A.

Lees verder