Whirlwind nieuws

Whirlwind Games brengt eerste spel uit

Onder de naam Whirlwind Games ontwikkelen we HTML5-spellen. Onze eerste game is een Sokoban-spel met een kerstthema getiteld Santa's Warehouse. Sokoban, Japans voor 'magazijnmedewerker', is een puzzelspel waarbij de speler objecten door een van bovenaf gezien doolhof moet loodsen. Het is de bedoeling om de objecten op de aangegeven doelen te positioneren, waarbij de objecten alleen geduwd kunnen worden.

Lees verder

Download 'Santa's Warehouse' voor iOS of Android

In verband met de eindejaarsperiode hebben we als eerste een kerstversie van ons Sokoban-spel uitgebracht. Hierin speelt de gebruiker de kerstman die cadeautjes in zijn magazijn moet verplaatsen. Het spel is volledig in kerstsfeer uitgevoerd, inclusief vallende sneeuw en toepasselijke muziek. Het spel is online en als app op smartphones en tablets te spelen, namelijk op iOS (iPhone en iPad) en Android.

Lees verder

Cloud Games uitgever van 'Santa's Warehouse'

Cloud Games uit Haarlem is de uitgever van ons Sokoban-spel Santa's Warehouse. Dit bedrijf biedt een API aan waarmee advertenties in HTML5 games weergegeven kunnen worden. De spellen die Cloud Games selecteert, worden op de eigen gaming portal gepubliceerd en bovendien als suggestie voorgelegd aan andere, grote portals. Op die manier hebben de spellen van Cloud Games een bereik van maar liefst 200 miljoen gebruikers.

Lees verder

Rob Plijnaar behaalt Marathon Grand Slam

Met een gevoelstemperatuur van -35 graden heeft Rob Plijnaar, directeur van Hotel Mitland in Utrecht waarvoor wij meerdere websites ontwikkelden en onderhouden, afgelopen maand op Antarctica zijn laatste marathon voor de 'Marathon Grand Slam'-titel gelopen. Hij sloot deze barre tocht af met een eindtijd van 5 uur en 57 minuten. Hij is hiermee de eerste Nederlander die op 7 continenten én de Noordpool marathons heeft afgelegd.

Lees verder

Prettige feestdagen en een wervelend 2017

Nu het jaar op zijn einde loopt, is het tijd voor kerst en oud en nieuw. Hierbij bedanken we graag onze opdrachtgevers die we van dienst zijn geweest met onze werkzaamheden en producten. Uiteraard hopen we de plezierige samenwerking in 2017 met u voort te zetten. We kijken nu al uit naar de toekomstige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Bij deze wensen wij u en uw familie prettige kerstdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar!

Lees verder