Whirlwind nieuws

2000e bestelling voor 'Jumbo de Laak komt thuis'

'Jumbo de Laak komt thuis' is de bestelsite van supermarkt Jumbo de Laak in winkelcentrum Drossaard in Uden. De bestellingen worden door het Udense fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen bezorgd. Whirlwind ontwikkelde in 2020 zowel de front-end als back-end van het systeem. De besteldienst is sinds de zomer van 2020 in de lucht en steeds meer mensen weten de weg naar deze website te vinden. Onlangs is de tweeduizendste bestelling verwerkt.

Lees verder

Prettige feestdagen en een wervelend 2021

Nu het jaar op zijn einde loopt, is het tijd voor Kerst en Oud en Nieuw. Hierbij bedanken we graag onze opdrachtgevers die we het afgelopen jaar van dienst zijn geweest met onze werkzaamheden en producten. Uiteraard hopen we de plezierige samenwerking in 2021 met u voort te zetten. We kijken nu al uit naar de toekomstige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Wij wensen u en uw familie prettige kerstdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar!

Lees verder

1000e bestelling voor 'Jumbo de Laak komt thuis'

'Jumbo de Laak komt thuis' is de bestelsite van supermarkt Jumbo de Laak in winkelcentrum Drossaard in Uden. De bestellingen worden door het Udense fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen bezorgd. Whirlwind ontwikkelde eerder dit jaar zowel de front-end als back-end van het systeem. De besteldienst is sinds de zomer in de lucht en steeds meer mensen weten de weg naar deze website te vinden. Onlangs is de duizendste bestelling verwerkt.

Lees verder

Inpakruimte bestellingen Whirlwind geoptimaliseerd

Voor het verwerken van de bestellingen van onze webwinkels hebben we eerder dit jaar een applicatie ontwikkeld die we 'ShippingPoint' noemen. Via deze webapplicatie kunnen we de bestellingen van de kleurenwaaiers (ontvangen via onze RAL- en NCS-websites) verwerken, evenals de orders van Vaarbewijs.nl (plotters/passers en examenoefenkaarten) en de bestellingen die via Bol.com binnenkomen. Recent hebben we onze inpakhoek verbeterd, waarin ShippingPoint een centrale rol speelt.

Lees verder

App COLOR JACK gelanceerd

COLOR JACK is een nieuw Duits kleurensysteem dat in samenwerking met verschillende specialisten is ontwikkeld. Het biedt gebruikers een eenvoudige manier om kleuren te communiceren. In opdracht van COLOR JACK heeft Whirlwind onlangs een app ontwikkeld waarmee deze kleuren geraadpleegd kunnen worden. De app is beschikbaar voor iOS en Android en kan bovendien online in een webbrowser gebruikt worden.

Lees verder