Whirlwind nieuws

Website 'Jumbo de Laak komt thuis' gelanceerd

Jumbo de Laak is een grote Jumbo-supermarkt, gevestigd in winkelcentrum Drossaard in Uden. Service, innovatie en klantvriendelijkheid staan bij Jumbo de Laak voorop. 'Jumbo de Laak komt thuis' is een nieuw concept waarbij klanten online hun boodschappen bestellen, welke door een fietskoerier van het Udense bedrijf GroenBezorgen binnen Uden worden bezorgd. Whirlwind ontwikkelde zowel de front-end als back-end van het systeem.

Lees verder

Eerste 10.000 ritten met CourierPoint behaald

CourierPoint, de door Whirlwind ontwikkelde applicatie voor koeriersbedrijven, is in februari dit jaar door het Udense fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen in gebruik genomen. Zij gebruiken het programma voor het managen van de routes, ritten en de koeriers. Onlangs is de 10.000ste rit via CourierPoint verwerkt.

Lees verder

Website City Center Lodge Utrecht online

Al vele jaren is Whirlwind op internetgebied actief voor Hotel Mitland, Mitland Bowling, Restaurant-Brasserie Vlonders en Star Lodge Hotels Utrecht. Onlangs is een nieuw hotel geopend in het centrum van Utrecht: City Center Lodge Utrecht. Ook voor dit nieuwe concept heeft Whirlwind de website ontwikkeld. Middels sfeervolle foto's krijgt de bezoeker een goed beeld van het nieuwe hotel, dat zich tegenover de Stadsschouwburg bevindt.

Lees verder

Mijlpaal 850 spellen DOS Games Archive bereikt

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. Onlangs is het 850ste spel aan het aanbod toegevoegd.

Lees verder

GroenBezorgen neemt CourierPoint in gebruik

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een softwareoplossing voor koeriersbedrijven. Dit programma heet 'CourierPoint' en is in februari door de eerste klant in gebruik genomen, namelijk het fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen in Uden. Zij gebruiken CourierPoint voor het managen van de routes, ritten en koeriers.

Lees verder