Whirlwind nieuws

Sokoban games van Whirlwind nu in app stores

De Sokoban-spellen van Whirlwind Games zijn sinds begin april ook te downloaden in de app stores van Apple en Android. De games zijn ontworpen voor gebruik op zowel smartphones, tablets als computers en laptops. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat het spel zich aanpast aan de grootte van het scherm van de gebruiker. Hierdoor kan de game zowel op het kleine scherm van een smartphone als op het grote scherm van bijvoorbeeld een tablet of computer gespeeld worden.

Lees verder

Nieuwe Citroën C3 voor Rogier van Schaijk

Op 28 maart heeft Rogier van Schaijk zijn nieuwe auto opgehaald, een Citroën C3. De witte auto wordt binnenkort aan de zijkanten en achterkant voorzien van Whirlwind-belettering. De Citroën C3 vervangt de Lancia Ypsilon die 3 jaar lang dienst heeft gedaan voor woon-werkverkeer en het bezoeken van klanten.

Lees verder

Whirlwind brengt nieuw spel uit: Easter Sokoban

Onder de naam Whirlwind Games ontwikkelen we HTML5-spellen. Onze eerste game is een Sokoban-spel met een kerstthema dat medio december 2016 uitkwam. In verband met Pasen hebben we een aparte versie gemaakt, genaamd Easter Sokoban, waarin de speler de Paashaas speelt die de Paaseieren naar de aangegeven plaatsen moet schuiven. De reguliere versie van het spel, Cargo Challenge genaamd, is samen met Santa's Warehouse wereldwijd al 75.000 keer gespeeld.

Lees verder

Whirlwind verkoopt 3.000e RAL-kleurenwaaier

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich op NederlandDuitslandFrankrijk, het Verenigd KoninkrijkItalië en Spanje. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers. Inmiddels zijn meer dan 3.000 exemplaren verkocht.

Lees verder

Q-Bricks levert custom bouwset aan Spaansen

Onder de naam Q-Bricks bieden we voordelige bouwstenen aan die passen op Lego en andere merken. Tevens leveren we bedrukte bouwstenen en op maat gemaakte bouwsets aan bedrijven. Onlangs hebben we in opdracht van Spaansen Bouwsystemen, fabrikant van onder meer prefab-bouwelementen, een custom bouwset ontwikkeld, inclusief duidelijke bouwinstructie en een stevige verpakking. Het model bestaat uit een huisje waarin notitieblokjes kunnen worden opgeborgen en is bedoeld als notitieblokhouder voor op bureaus.

Lees verder