Whirlwind nieuws

Whirlwind lanceert reiswebsite Vidisimo

Naast onze werkzaamheden voor opdrachtgevers hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan de ontwikkeling van een reiswebsite. De Engelstalige website Vidisimo biedt een overzicht van interessante vakantiebestemmingen in verschillende landen. Aan de hand van een informatieve video en aansprekende foto's krijgt de bezoeker een goede indruk van de betreffende locatie. We tonen niet alleen mooie steden en dorpen, maar ook musea en andere bezienswaardigheden. Elke pagina bevat een beschrijving van de locatie, in zowel woord als (bewegend) beeld.

Lees verder

Multi-room Spotify via Raspberry Pi

Home automation, ook wel domotica genoemd, draait om het automatiseren van apparaten in woonhuizen. Whirlwind volgt deze ontwikkelingen met interesse en schrijft uit eigen ervaring zo nu en dan een artikel over dit onderwerp. In dit artikel maken we een multi-room-audiosysteem voor Spotify dat vergelijkbaar is met Sonos. Hierbij gebruiken we Raspotify (Librespot) en Snapcast. Een Spotify Premium-account is noodzakelijk.

Lees verder

Prettige feestdagen en een wervelend 2018

Nu het jaar op zijn einde loopt, is het tijd voor Kerst en Oud en Nieuw. Hierbij bedanken we graag onze opdrachtgevers die we het afgelopen jaar van dienst zijn geweest met onze werkzaamheden en producten. Uiteraard hopen we de plezierige samenwerking in 2018 met u voort te zetten. We kijken nu al uit naar de toekomstige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Wij wensen u en uw familie prettige kerstdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar!

Lees verder

Whirlwind lanceert online games site GameWolf

Naast onze werkzaamheden voor opdrachtgevers hebben we in onze vrije tijd gewerkt aan de ontwikkeling van een online games site. Op deze website, die we GameWolf hebben genoemd, kan de bezoeker meer dan 250 HTML5-spelletjes spelen. De verschillende soorten online spellen kunnen direct in de browser gespeeld worden. Naast de Engelstalige, internationale versie bieden we GameWolf ook aan in het Nederlands, Duits en Frans.

Lees verder

Site fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen opgeleverd

GroenBezorgen is een nieuw bedrijf dat duurzame logistieke oplossingen in Uden en omstreken verzorgt. Middels fietskoeriers maakt GroenBezorgen het ophalen en bezorgen van post mogelijk op milieuvriendelijke wijze. Whirlwind heeft zorggedragen voor de website van GroenBezorgen. Het resultaat is een frisse, moderne site met veel informatie over de dienstverlening.

Lees verder