Whirlwind nieuws

Nieuw product in assortiment: NCS Index 2050

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is NCSkleuren.net, een online kleurengids van het NCS-coderingssysteem. Sinds begin 2018 verkopen we via deze website NCS-kleurenwaaiers. Onlangs is het assortiment uitgebreid met de NCS Index 2050.

Lees verder

Online bestellen bij Q-Bricks Bouwstenen

Whirlwind is de distributeur van Q-Bricks in de Benelux. Q-Bricks is fabrikant van bouwstenen met dezelfde kwaliteit, afmetingen en ABS-kunststof als de bekende bouwstenen uit Denemarken. Q-Bricks is gevestigd in Slovenië en de producten worden vanuit het centrale magazijn in Slovenië naar verschillende landen verzonden. Voor Q-Bricks Benelux hebben we een nieuw online bestelformulier inclusief afrekenen ontwikkeld.

Lees verder

1.250 spellen op DOS Games Archive

Onlangs is het 1.250ste spel aan onze website DOS Games Archive toegevoegd. Hiermee is DOS Games Archive niet alleen een van de meest bezochte DOS-spellensites, maar ook een van de meest uitgebreide. In de toekomst zal de website verder uitgebreid blijven worden.

Lees verder

Zehnder ComfoAir 350 / WHR 930 middels Raspberry Pi uitlezen in Home Assistant

Whirlwind volgt de ontwikkelingen op domoticagebied en schrijft uit eigen ervaring zo nu en dan een artikel over dit onderwerp. In dit artikel koppelen we de WTW-unit Zehnder WHR 930 aan Home Assistant. Een WTW-unit is een ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Lees verder

5.000 bestellingen 'Jumbo Drossaard komt thuis'

Jumbo Drossaard komt thuis is de bestelsite van supermarkt Jumbo Drossaard in Uden. De boodschappen worden door het Udense fietskoeriersbedrijf Groenbezorgen bezorgd. Whirlwind ontwikkelde in 2020 zowel de front-end als back-end van het systeem. De besteldienst is sinds de zomer van 2020 in de lucht en onlangs is de vijfduizendste bestelling verwerkt.

Lees verder

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief