Whirlwind nieuws

Whirlwind opent website CabrioRitten.nl

Op CabrioRitten.nl vinden cabriorijders de mooiste autoroutes in Europa, onder meer in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. De ritten van de tochten variëren tussen de 150 en 225 kilometer. De gebruiker kan via de site de gewenste route samenstellen en vervolgens afrekenen, bijvoorbeeld per iDEAL, PayPal of creditcard. Via het inloggedeelte krijgt de klant toegang tot de aangeschafte content.

Lees verder

Nieuw planscherm voor CourierPoint

Sinds 2019 werkt Whirlwind aan CourierPoint, een software-oplossing voor koeriersbedrijven. Via deze webapplicatie kunnen koeriersbedrijven hun routes, ritten en koeriers beheren. Onlangs is een nieuw scherm aan het programma toegevoegd waarmee de gebruikers eenvoudig de te plannen ritten over routes kunnen verdelen.

Lees verder

Whirlwind voegt PMS-waaiers aan assortiment toe

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is PMSkleuren.com, een online gids van het PMS-kleurensysteem. Sinds maart 2022 verkopen we via deze website PMS-kleurenwaaiers. Het gaat om de Pantone Formula Guide GP1601A.

Lees verder

Prettige feestdagen en een wervelend 2022

Nu het jaar op zijn einde loopt, is het tijd voor Kerst en Oud en Nieuw. Hierbij bedanken we graag onze opdrachtgevers die we het afgelopen jaar van dienst zijn geweest met onze werkzaamheden en producten. Uiteraard hopen we de plezierige samenwerking in 2022 met u voort te zetten. We kijken nu al uit naar de toekomstige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Wij wensen u en uw familie prettige kerstdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar!

Lees verder

Whirlwind lanceert binnenkort CabrioRitten.nl

Binnenkort lanceert Whirlwind de website CabrioRitten.nl. Via deze website vinden cabriorijders de mooiste autoroutes in Europa, onder meer in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. De ritten van de tochten variëren tussen de 150 en 225 kilometer. De gebruiker kan via de site de gewenste route samenstellen en vervolgens afrekenen, bijvoorbeeld per creditcard, PayPal of iDEAL. Via het inloggedeelte krijgt de klant toegang tot de aangeschafte content.

Lees verder