Whirlwind nieuws

Eerste blogbericht op RAL-kleurensites

Begin dit jaar hebben we onze kleurensites, over de kleursystemen RAL, NCS en PMS, volledig vernieuwd. Eén van de toevoegingen betreft een blog. Recent is het eerste blogbericht aan RALkleuren.com toegevoegd. In het artikel wordt de lezer geholpen bij het kiezen van een witte RAL-kleur voor muren en plafonds.

Lees verder

Whirlwind lanceert nieuwe RAL-, NCS- en PMS-kleurensites

Begin dit jaar hebben we de nieuwe versie van onze RAL-, NCS- en PMS-kleurensites online geplaatst. De nieuwe websites beschikken over een responsive lay-out waardoor deze op zowel grote als kleine schermen optimaal weergegeven en gebruikt kunnen worden. Tevens is het nu mogelijk om te kiezen tussen een donkere en een lichte versie van de websitelay-out.

Lees verder

Whirlwind breidt assortiment uit met RAL-kleurbladen

Sinds kort bieden we ook RAL-kleurbladen aan, ook wel RAL-kleurkaarten genoemd. Dit zijn effen kleurblaadjes in A6-formaat. Op de voorzijde wordt de betreffende RAL-kleur weergegeven en op de achterzijde van het kaartje is de kleurcode en de kleurnaam in een aantal talen gedrukt. De kleurbladen zijn ideaal om kleuren op een groter formaat te kunnen bekijken en vergelijken.

Lees verder

Whirlwind-sites trokken in 2022 meer dan 4 miljoen bezoekers

Naast werkzaamheden voor opdrachtgevers werken we ook aan eigen projecten. Het gaat hierbij om de exploitatie van enkele Nederlandse en buitenlandse websites, waaronder onze kleurensites (RAL, NCS en PMS), DOS Games Archive, GameWolf en Afkortingen.nu. Afgelopen jaar zijn deze websites door meer dan 4 miljoen gebruikers bezocht.

Lees verder

Verhuizing naar datacenter Global-e goed verlopen

In de nacht van vrijdag 4 november op zaterdag 5 november vond een verhuizing van onze servers plaats. De apparatuur werd verplaatst van het datacenter Nedzone in Steenbergen naar het nieuwe datacenter Global-e in Rijen. Tijdens de verhuizing waren de websites en webapplicaties niet beschikbaar. Gelukkig was sprake van een korte onderbreking; de verhuizing is succesvol verlopen.

Lees verder

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief