Whirlwind nieuws

Nieuwe dienst: Medicour medicijnbezorging

Onder de naam Medicour starten we per 1 januari 2024 met de bezorging van medicijnen bij patiënten aan huis, in de regio noord-oost en zuid-oost Brabant. Hierbij maken we gebruik van onze eigen bezorgsoftware en een auto die 100% op elektriciteit rijdt. Met dit concept ontzorgen we apotheken met de bezorging van medicatie, wat kostenbesparend is ten opzichte van een eigen bezorgdienst. Dankzij onze software krijgen apotheken inzicht in het totale bezorgproces.

Lees verder

RAL-webwinkel uitgebreid met eigen RAL-poster

De webwinkel van onze RAL-kleurensites is deze maand uitgebreid met een nieuw product: een poster van 50x70 cm die alle 216 kleuren van de RAL Classic-collectie weergeeft. Deze poster hebben we zelf ontworpen en bieden we sinds kort aan het publiek aan. De officiële RAL-organisatie, gevestigd in Bonn (Duitsland), heeft deze poster goedgekeurd, zoals uit de tekst onderaan de poster blijkt: "This poster was printed with the kind permission of RAL gGmbH, Bonn (Germany)".

Lees verder

Bestellingen uit 108 unieke landen ontvangen

Sinds enkele jaren verkopen we producten via internet, vooral fysieke kleurenwaaiers via onze RAL-, NCS- en PMS-websites. Deze producten verkopen we niet alleen aan klanten in Nederland, maar ook in het buitenland. We houden bij vanuit welke landen wordt besteld. Inmiddels staat de teller van bestellingen uit unieke landen op 108. Naast uiteraard Nederland zijn Frankrijk, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten de meestvoorkomende landen.

Lees verder

Maatwerk-kleurenwaaiers geleverd

Sinds enige tijd voorzien we opdrachtgevers van op maat gemaakte RAL-kleurenwaaiers. Het gaat hierbij om de producten RAL K7, RAL K5 semi-mat, RAL K5 gloss, RAL D2, RAL E3 en RAL E4. Maatwerk-kleurenwaaiers kunnen worden voorzien van een eigen voor- en/of achterzijde. Ook is het mogelijk om de bladen in de kleurenwaaier te wijzigen. Recent hebben we maatwerk-kleurenwaaiers geleverd aan Nasr Paint, een verffabrikant met vestigingen in Irak, Dubai en Houston (VS). Tevens hebben we custom kleurenwaaiers geleverd aan Nieuwkoop Europe, groothandel en kwekerij in planten, en Rolflex Nederland, fabrikant van bedrijfs(rol)deuren.

Lees verder

1.400 spellen op DOS Games Archive bereikt

Onlangs is het 1.400ste spel aan onze website DOS Games Archive toegevoegd. Hiermee is DOS Games Archive niet alleen een van de meest bezochte DOS-spellensites ter wereld, maar ook een van de meest uitgebreide. In de toekomst zal de website verder uitgebreid blijven worden.

Lees verder