Whirlwind nieuws

350 online spellen op GameWolf / GameLion

Op onze website GameWolf / GameLion vindt de bezoeker de beste online HTML5-spelletjes die gratis gespeeld kunnen worden. Het uitgebreide aanbod bestaat uit verschillende soorten online games die direct in de browser te spelen zijn. We voegen regelmatig nieuwe online games toe. Onlangs is de 350ste game aan het spelaanbod toegevoegd.

Lees verder

Spellensite DOS Games Archive bestaat 20 jaar

In de zomer van 1998 zijn we gestart met de website DOS Games Archive, een archief van computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. Wat begon als een kleine website met een beperkt aanbod aan downloadbare spellen, is gedurende een periode van 20 jaar uitgegroeid tot een uitgebreide website die door veel bezoekers als hun favoriete plaats wordt aangeduid voor het downloaden van klassieke computerspellen. De website biedt deze games niet alleen als download aan, meer geeft ook veel (achtergrond)informatie weer, waaronder screenshots.

Lees verder

100 bestemmingen op reiswebsite Vidisimo

Begin dit jaar is onze reiswebsite Vidisimo online gegaan. Deze Engelstalige website biedt een overzicht van interessante vakantiebestemmingen in verschillende landen. Aan de hand van een informatieve video en aansprekende foto's krijgt de bezoeker een goede indruk van de betreffende locatie. We tonen niet alleen interessante steden en dorpen, maar ook musea en andere bezienswaardigheden. Elke pagina bevat een beschrijving van de locatie, in zowel woord als (bewegend) beeld. Onlangs is de honderdste bestemming aan Vidisimo toegevoegd.

Lees verder

RAL-waaiers aan 55 verschillende landen verkocht

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich hoofdzakelijk op Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Zweden. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers. Tot op heden zijn bestellingen naar 55 verschillende landen verzonden.

Lees verder

Whirlwind lanceert RAL-kleuren-app

Naast onze RAL-kleuren-websites bieden wij nu ook RAL-kleurinformatie aan via een app voor iOS (iPhone/iPad) en telefoons en tablets die op Android draaien. De app geeft het kleurenaanbod van de collecties RAL Classic, RAL Effect, RAL Design en RAL Plastics 1 en 2 optimaal weer. Elke kleur kan fullscreen bekeken worden. Bovendien wordt extra informatie weergegeven zoals de kleurnamen en waardes in HEX, CMYK, RGB, HSL en HSB/HSV.

Lees verder