Whirlwind nieuws

Whirlwind voegt PMS-waaiers aan assortiment toe

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is PMSkleuren.com, een online gids van het PMS-kleurensysteem. Sinds maart 2022 verkopen we via deze website PMS-kleurenwaaiers. Het gaat om de Pantone Formula Guide GP1601A.

Lees verder

Prettige feestdagen en een wervelend 2022

Nu het jaar op zijn einde loopt, is het tijd voor Kerst en Oud en Nieuw. Hierbij bedanken we graag onze opdrachtgevers die we het afgelopen jaar van dienst zijn geweest met onze werkzaamheden en producten. Uiteraard hopen we de plezierige samenwerking in 2022 met u voort te zetten. We kijken nu al uit naar de toekomstige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Wij wensen u en uw familie prettige kerstdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar!

Lees verder

Whirlwind lanceert binnenkort CabrioRitten.nl

Binnenkort lanceert Whirlwind de website CabrioRitten.nl. Via deze website vinden cabriorijders de mooiste autoroutes in Europa, onder meer in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. De ritten van de tochten variëren tussen de 150 en 225 kilometer. De gebruiker kan via de site de gewenste route samenstellen en vervolgens afrekenen, bijvoorbeeld per creditcard, PayPal of iDEAL. Via het inloggedeelte krijgt de klant toegang tot de aangeschafte content.

Lees verder

Duurzame Bucketlist App goed van start

Bij een duurzaam leven komt veel kijken. Er zijn 101 mogelijkheden om aan de slag te gaan. In de door Whirlwind en 2CMORE ontwikkelde Duurzame Bucketlist App vindt de gebruiker de belangrijkste mogelijkheden. Er zijn 8 categorieën met een korte toelichting en enkele voorbeelden. De volgorde van het afvinken van taken bepaalt de gebruiker zelf. Voor een maximaal effect kan de gebruiker zijn resultaten delen met vrienden.

Lees verder

Bestellingen uit 98 unieke landen ontvangen

Sinds meerdere jaren verkopen we producten via internet, vooral fysieke kleurenwaaiers via onze RAL- en NCS-websites. Deze producten verkopen we niet alleen aan klanten in Nederland, maar ook in het buitenland. We houden bij vanuit welke landen wordt besteld. Inmiddels staat de teller van bestellingen uit unieke landen op 98. Naast uiteraard Nederland zijn Frankrijk, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Italië de meestvoorkomende landen.

Lees verder