Websites

Whirlwind ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites, webwinkels & webapplicaties die resultaat opleveren. Elke website wordt op maat gemaakt waarbij wij zowel de grafische vormgeving als de technische realisatie verzorgen. Door middel van een overzichtelijk CMS kan de opdracht­gever zelf de website beheren. Het is ook mogelijk om het onderhoud aan ons over te laten.

Websitepakketten

Onder de namen Windkracht 1 tot en met 5 hebben wij een vijftal pakketten opgesteld voor de ontwikkeling van nieuwe websites. Windkracht 1 is de eenvoudigste website, bestaande uit één pagina zonder CMS. Bij elk pakket wordt de website uitgebreider en zijn diverse opties mogelijk. In de onderstaande tabel treft u de specificaties van onze websitepakketten aan.

Wind-
kracht 1
Wind-
kracht 2
Wind-
kracht 3
Wind-
kracht 4
Wind-
kracht 5
Aantal pagina's 1 < 5 onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Ontwerp op maat ja ja ja ja ja
HTML5 en CSS3 ja ja ja ja ja
Bezoekersstatistieken ja ja ja ja ja
CMS * nee ja ja ja ja
CMS-instructie nee ja ja ja ja
Contactformulier nee ja ja ja ja
Bestelformulier nee optie optie optie optie
Nieuwsbriefformulier nee optie optie optie optie
Producten-/dienstenoverzicht nee optie optie optie optie
Google Maps-kaart nee optie optie optie optie
Digitaal bladeren nee optie optie optie optie
Nieuws/blog/kalender nee optie optie optie optie
Mobiele website nee optie optie optie optie
Zoekmachine-optimalisatie nee optie optie optie optie
Conversie-optimalisatie nee optie optie optie optie
Google Ads-campagne optie optie optie optie optie
  • ja Inbegrepen
  • nee Niet inbegrepen
  • optie Optioneel

* Met het content management system Craft, Directus, Cockpit of Contao kunt u zelf uw website bijwerken.

Wij informeren u graag vrijblijvend welk pakket in uw situatie van toepassing is, inclusief de bijbehorende kosten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stappenplan

Bij de ontwikkeling van websites werken wij op basis van een vast stappenplan dat uit 5 stappen bestaat. Allereerst vindt een kennismakingsgesprek plaats zodat u ons en wij uw bedrijf leren kennen. Vervolgens stellen we op basis van uw wensen een plan op, maken we een impressie van het mogelijke eindresultaat en sturen we u een prijsopgave.

Indien de opdracht wordt verleend, gaan we aan de slag met de verdere lay-out, gevolgd door de technische realisatie. Aan het einde van het project wordt uw nieuwe website gepubliceerd en geven we u een instructie over het CMS.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan vernemen we die graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

Hieronder treft u enkele referenties aan van projecten die wij hebben uitgevoerd op het gebied van websites. Zie het onderdeel Referenties voor meer voorbeelden.

Hotel Mitland

Whirlwind heeft de website van Hotel Mitland in Utrecht ontwikkeld. Dankzij de vele foto's krijgt de bezoeker een goede indruk van het hotel en de mogelijkheden. Zo beschikt Mitland ook over een restaurant, bowlingcentrum en vergaderzalen.

Lees verder

Ossatec Benelux

Ossatec ontwikkelt, produceert en vermarkt producten die het mogelijk maken om botbreuken zonder operatie te genezen. De Ossatec Botgroeistimulator stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen waardoor een breuk tot 2 keer sneller geneest. Op de website worden de vernieuwende oplossingen uitgebreid gepresenteerd.

Lees verder

Mannequins and More

Mannequins and More is leverancier van hoogstaande etalagefiguren en daarmee een begrip in de mode- en retailbranche. Het bedrijf is exclusief agent van de merken Siegel & Stockman, Hindsgaul, Darrol, Manex, Acb Displays en Wissler.

Lees verder

Harvest 4 You

Harvest 4 You is leverancier van jong gebruikte oogstmachines zoals veldhakselaars en combines. Naast dergelijke machines biedt het bedrijf ook bijpassende voorzetstukken aan. Op de door 2CMORE en Whirlwind ontwikkelde website wordt het aanbod uitgebreid gepresenteerd en kan de bezoeker hierin zoeken.

Lees verder