Grafisch ontwerp

Een onderscheidende uitstraling is belangrijk voor ieder bedrijf. Een professionele huisstijl helpt u om een goede eerste indruk te maken bij potentiële klanten. Wij ontwerpen logo's, huisstijlen en advertenties, desgewenst inclusief drukwerk. Op basis van de huisstijl ontwikkelen we ook graag een website of webwinkel voor u. Hierdoor ontstaat een herkenbare en eenduidige bedrijfspresentatie.

Huisstijlontwerp

Een huisstijl is de basis voor de vormgeving van uw online en offline communicatie. Door consequent gebruik van kleuren, vormen en typografie presenteert u uw bedrijf op eenduidige wijze aan de buitenwereld. Whirlwind is u graag van dienst om uw huisstijl te vernieuwen of de diverse onderdelen op elkaar af te stemmen.

Drukwerk

Vanzelfsprekend ontwerpen wij niet alleen drukwerk, maar werken we ook samen met drukkerijen voor de productie van uw huisstijlelementen, zoals visitekaartjes, flyers en offertemappen. Whirlwind levert de bestanden kant-en-klaar aan en is uw aanspreekpunt voor herhaalbestellingen.

Advertenties

In een advertentie, zoals in een tijdschrift of krant, wilt u uw bedrijf optimaal presenteren, in dezelfde stijl als uw website bijvoorbeeld. Whirlwind weet raad en adviseert u over een opvallende advertentie.

Heeft u vragen over grafisch ontwerp of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Referenties

Hieronder treft u enkele referenties aan van projecten die wij hebben uitgevoerd op het gebied van grafisch ontwerp. Zie het onderdeel Referenties voor meer voorbeelden.

Living for All

Living for All is een winkel van 6.000 vierkante meter in Uden waarin allerlei woonproducten worden aangeboden, waaronder meubels, accessoires en verlichting. Op de website krijgt de bezoeker een complete indruk van het uitgebreide productassortiment. Tevens verzorgt Whirlwind de huisstijl en het drukwerk.

Lees verder

Adserva

Adserva richt zich op administratievoering, fiscaliteit en financieel advies. De website beschikt over een frisse vormgeving en onderscheidend fotomateriaal. Niet alleen de website is door Whirlwind ontwikkeld, maar ook de huisstijl.

Lees verder

MPI Chemie

MPI Chemie in Houten is wereldwijd actief op het gebied van specialistische chemicaliën. Sinds de jaren '70 is MPI een betrouwbare leverancier van chemische producten voor verschillende takken van industrie. Whirlwind verzorgt de huisstijl en website van MPI.

Lees verder

Woonboulevard Uden

Op verzoek van Woonboulevard Uden heeft Whirlwind een promotieplan opgesteld dat als doel heeft om de Udense woonboulevard beter op de kaart te zetten. Het plan bestaat uit verschillende elementen, waaronder een huisstijl, een website met onder meer een interactieve winkelplattegrond, een mobiele versie, een maandelijkse e-mailnieuwsbrief, kranten­advertenties en vlaggen.

Lees verder