Progressive web apps

Apps op de smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Elke bezitter van een dergelijk mobiel apparaat maakt gebruik van diverse apps. Whirlwind ontwikkelt zogenaamde PWA's (progressive web apps). Een PWA is een webapp die beschikt over functionaliteit die voorheen alleen was weggelegd voor native desktop- en mobiele applicaties.

Bekijk onze referenties van apps om een beeld te krijgen van de apps die we eerder voor opdrachtgevers en onszelf hebben ontwikkeld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Heeft u interesse om uw wensen in een persoonlijk gesprek te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

Hieronder treft u enkele referenties aan van projecten die wij hebben uitgevoerd op het gebied van apps. Zie het onderdeel Referenties voor meer voorbeelden.

AgriWijzer

AgriWijzer is dé informatiebron voor agrarische ondernemers die hun bedrijf duurzaam en vooruitstrevend willen ontwikkelen. Met AgriWijzer zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, regelgeving en oplossingen binnen de sector. AgriWijzer maakt agrariërs wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en biedt bruikbare tips en praktische oplossingen.

Lees verder

De Volgende StAPP

Voor de Gemeente Uden heeft Whirlwind een app ontwikkeld. Het gaat om een iPhone- en Android-app waarmee de vraag vanuit werkgevers gekoppeld wordt aan het aanbod van werkzoekenden. De app heet 'De volgende StAPP' en is letterlijk de volgende stap voor mensen die graag weer aan het werk gaan.

Lees verder

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief