Eigen projecten

Naast werkzaamheden voor opdrachtgevers werken wij ook aan eigen projecten. Het gaat hierbij onder meer om de exploitatie van websites in het Nederlands en andere talen, onze eigen gamestudio en de vertegenwoordiging van het speelgoed­bouwstenenmerk Q-Bricks in de Benelux. De kennis die we met deze initiatieven opdoen, komt ten goede bij de uitvoering van projecten voor opdrachtgevers.

RALkleuren.com

De website RALkleuren.com biedt een overzicht van alle RAL-kleuren die de standaard zijn in industrie, verkeers­veiligheid en bouw. Alle kleuren zijn ingedeeld in categorieën en de bezoeker kan een kleur opzoeken aan de hand van de kleurnaam of de kleurcode. De website wordt dagelijks door duizenden bezoekers geraadpleegd.

Lees verder

Medicour medicijnbezorging

Onder de naam Medicour bezorgen we medicijnen bij patiënten aan huis, in de regio noord-oost en zuid-oost Brabant. Hierbij maken we gebruik van onze eigen bezorgsoftware en een auto die 100% op elektriciteit rijdt. Met dit concept ontzorgen we apotheken met de bezorging van medicatie, wat kostenbesparend is ten opzichte van een eigen bezorgdienst. Dankzij onze software krijgen apotheken inzicht in het totale bezorgproces.

Lees verder

DOS Games Archive

Sinds 1998 zijn we actief met de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De website wordt dagelijks door duizenden bezoekers bezocht om deze gratis spellen te downloaden. Inmiddels bestaat het aanbod uit meer dan 1.300 games die grofweg tussen 1985 en 2000 ontwikkeld zijn.

Lees verder

Roompot Bad Bentheim Haus 307

Huis 307 biedt ruimte aan maximaal 6 personen en is gelegen op het fraaie vakantiepark Roompot Bad Bentheim. De vakantiewoning beschikt over een ruime woonkamer, een moderne keuken met eethoek, 3 slaapkamers, 2 badkamers (1 met douche en 1 met bad), zowel beneden als boven een toilet en een ruim terras met weids uitzicht op de groene omgeving. De woning is ontworpen in de kenmerkende stijl van vakwerkhuizen die veel in deze Duitse regio voorkomen.

Lees verder

GameWolf

Op GameWolf vindt de bezoeker de beste online HTML5-spelletjes die gratis gespeeld kunnen worden. Het uitgebreide aanbod bestaat uit verschillende soorten online games die direct in de browser te spelen zijn.

Lees verder

Q-Bricks Benelux

Q-Bricks bouwstenen hebben dezelfde kwaliteit, afmetingen en ABS-kunststof als de bekende kleine bouwsteentjes uit Denemarken én passen daar uitstekend op. Q-Bricks is verkrijgbaar in maar liefst 32 kleuren en meerdere maten. Naast de vaste producten zijn de bouwstenen ook in losse aantallen verkrijgbaar en bestaat het assortiment uit accessoires en enkele bouw- en mozaïeksets.

Lees verder

CabrioRitten.nl

Op CabrioRitten.nl vinden cabriorijders de mooiste autoroutes in Europa, onder meer in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. De ritten van de tochten variëren tussen de 150 en 225 kilometer. De gebruiker kan via de site de gewenste route samenstellen en vervolgens afrekenen, bijvoorbeeld per creditcard, PayPal of iDEAL. Via het inloggedeelte krijgt de klant toegang tot de aangeschafte content.

Lees verder

Vidisimo

De Engelstalige website Vidisimo biedt een overzicht van interessante vakantiebestemmingen in verschillende landen. Aan de hand van aansprekende foto's en een informatieve video krijgt de bezoeker een goede indruk van de betreffende vakantiebestemming. We tonen niet alleen mooie steden en dorpen, maar ook musea en andere bezienswaardigheden. Elke pagina bevat een beschrijving van de locatie, in zowel woord als (bewegend) beeld.

Lees verder

Afkortingen.nu

De website Afkortingen.nu bevat de definities van meer dan 1.300 afkortingen die in de Nederlandse taal worden gebruikt. Aangezien er veel verschillende afkortingen bestaan, kan het voorkomen dat de lezer de gebruikte afkorting niet kent. In zo'n geval biedt deze website uitkomst. Van elke afkorting wordt een duidelijke definitie en waar nodig een uitgebreidere beschrijving weergegeven.

Lees verder

Whirlwind Games

Onder de naam Whirlwind Games ontwikkelen we HTML5-spellen. Onze games worden gespeeld op online gaming portals en op mobiele apparaten zoals iPhone, iPad en Android-tablets en -telefoons. Onze games worden uitgegeven door Wanted5Games (Haarlem), Game Distribution (Schiphol-Rijk) en Famobi (Keulen, Duitsland).

Lees verder

Mountain Mind Memory

Mountain Mind is een Memory-spel. Het doel is om alle kaarten van het bord te verwijderen door dezelfde objecten te vinden. De speler kan zelf het aantal kaarten kiezen, wat de moeilijkheidsgraad van de game bepaalt. Het is ook mogelijk om te beginnen met 4 kaarten, waarbij elke volgende ronde 4 kaarten aan het spel worden toegevoegd.

Lees verder

Battle Ship: Sea Battle

Battle Ship is gebaseerd op het klassieke bordspel Zeeslag. De game bevat fraaie graphics, mooie animaties en beschikt over toepasselijke muziek en geluidseffecten. De speler plaatst zijn schepen op het bord middels drag & drop. Bovendien kan een schip gedraaid worden door erop te dubbelklikken. De speler kan zowel tegen de computer als een persoon op hetzelfde apparaat spelen.

Lees verder

Cargo Challenge Sokoban

Onze eerste game is een Sokoban-spel genaamd Cargo Challenge. Sokoban, Japans voor magazijnmedewerker, is een puzzelspel waarbij de speler kisten door een van bovenaf gezien doolhof moet verplaatsen. Het is de bedoeling om de kisten op de aangegeven doelen te positioneren, waarbij de kisten alleen geduwd kunnen worden. Cargo Challenge bevat 99 uitdagende levels. Tevens maakten we een Kerst- en Paasversie, namelijk Santa's Warehouse en Easter Sokoban.

Lees verder