Whirlwind nieuws

Eigen kleurverzamelingen maken op RALkleuren.com

Onze kleurensites bieden een overzicht van alle kleuren in de betreffende kleurstandaard (RAL, NCS of PMS). De kleuren zijn ingedeeld in categorieën en de bezoeker kan een kleur opzoeken aan de hand van de kleurnaam of kleurcode. De websites worden aangeboden in meerdere talen. Sinds kort kunnen bezoekers ook eigen kleurverzamelingen samenstellen.

Lees verder

Maatwerk-kleurenwaaiers geleverd

Sinds enige tijd voorzien we opdrachtgevers van op maat gemaakte RAL-kleurenwaaiers. Het gaat hierbij om de producten RAL K7, RAL K5 semi-mat, RAL K5 gloss, RAL D2, RAL E3 en RAL E4. Maatwerk-kleurenwaaiers kunnen worden voorzien van een eigen voor- en/of achterzijde. Ook is het mogelijk om de bladen in de kleurenwaaier te wijzigen. Recent hebben we maatwerk-kleurenwaaiers geleverd aan meubelfabrikant De Vorm en Meilof Riks, een fabrikant van aluminium dak- en gevelproducten.

Lees verder

Test met advertentieplatform Ezoic

Naast werkzaamheden voor opdrachtgevers werken wij ook aan eigen projecten. Het gaat hierbij onder meer om de exploitatie van websites in het Nederlands en andere talen. Onlangs zijn we benaderd door Ezoic, een aanbieder van een innovatief advertentieplatform. Onder meer op basis van AI (artificiële intelligentie) optimaliseert Ezoic de advertentieopbrengst en gebruiksvriendelijkheid van websites. Ezoic is een Google Certified Publishing Partner en heeft kantoren in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Lees verder

1.350 spellen op DOS Games Archive bereikt

Onlangs is het 1.350ste spel aan onze website DOS Games Archive toegevoegd. Hiermee is DOS Games Archive niet alleen een van de meest bezochte DOS-spellensites, maar ook een van de meest uitgebreide. In de toekomst zal de website verder uitgebreid blijven worden.

Lees verder

Assortiment uitgebreid met RAL plastic kleurstalen

RAL Plastics is een kleurstandaard voor kunststoffen. Naast de kleurkaarten van RAL Classic bieden we sinds kort via onze RAL-kleurensites ook kleurstalen van RAL Plastics aan. Het gaat hierbij om plastic kleurstalen van 100 RAL Classic-kleuren. De kunststof kleurmonsters zijn gemaakt van polypropyleen.

Lees verder