Whirlwind nieuws

Maatwerk-kleurenwaaiers voor Hentzen Coatings

Sinds enige tijd voorzien we opdrachtgevers van op maat gemaakte RAL-kleurenwaaiers. Het gaat hierbij om de producten RAL K7, RAL K5 semi-mat, RAL K5 gloss, RAL D2, RAL E3 en RAL E4. Maatwerk-kleurenwaaiers kunnen worden voorzien van een eigen voor- en/of achterzijde. Ook is het mogelijk om de bladen in de kleurenwaaier te wijzigen. Voor het Amerikaanse bedrijf Hentzen Coatings zijn onlangs een groot aantal custom K5's en E4's gemaakt, uitgevoerd in de huisstijl van het bedrijf.

Lees verder

1.300 spellen op DOS Games Archive

Onlangs is het 1.300ste spel aan onze website DOS Games Archive toegevoegd. Hiermee is DOS Games Archive niet alleen een van de meest bezochte DOS-spellensites, maar ook een van de meest uitgebreide. In de toekomst zal de website verder uitgebreid blijven worden.

Lees verder

Datacenterverhuizing op 04-11-2022

Op vrijdag 4 november vanaf 23.00 uur tot ± zaterdag 5 november 06.00 uur worden onze servers verplaatst van het huidige datacenter Nedzone in Steenbergen naar het nieuwe datacenter van Global-e in Rijen.

Lees verder

Kleurenwaaiers nu ook op bol.com

Op bol.com bieden we sinds kort een aantal nieuwe kleurenwaaiers aan, namelijk de Pantone Formula Guide (GP1601A), RAL D2, RAL E3RAL E4 en NCS Index 2050. De RAL K5 en RAL K7 worden het meest verkocht en bieden we al lange tijd aan via bol.com. 

Lees verder

Website DOS Games Archive volledig vernieuwd

Onze website DOS Games Archive hebben we onlangs voorzien van een volledig nieuwe versie. Deze DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. De website bevat nu een responsive lay-out zodat de site zowel op desktopcomputers als tablets en smartphones optimaal wordt weergegeven. Verder zijn de zoekmogelijkheden uitgebreid, zijn gamevideo's toegevoegd en laden de pagina's sneller dankzij optimalisatie en caching.

Lees verder

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief