Maatwerk-kleurenwaaiers geleverd

Sinds enige tijd voorzien we opdrachtgevers van op maat gemaakte RAL-kleurenwaaiers. Het gaat hierbij om de producten RAL K7, RAL K5 semi-mat, RAL K5 gloss, RAL D2, RAL E3 en RAL E4. Maatwerk-kleurenwaaiers kunnen worden voorzien van een eigen voor- en/of achterzijde. Ook is het mogelijk om de bladen in de kleurenwaaier te wijzigen. Recent hebben we maatwerk-kleurenwaaiers geleverd aan meubelfabrikant De Vorm en Meilof Riks, een fabrikant van aluminium dak- en gevelproducten.

De kleurenwaaiers voor meubelfabrikant De Vorm hebben we voorzien van een gepersonaliseerde voorzijde in full color. Een klein aantal kleuren is voorzien van een sticker met de tekst "niet beschikbaar" aangezien die kleuren niet tot het assortiment van De Vorm behoren. Vanwege dezelfde reden zijn de fluorescerende kleuren achterwege gelaten.

Ook aan Meilof Riks hebben we gepersonaliseerde kleurenwaaiers geleverd. Deze waaiers zijn voorzien van een transparant voorblad en een gepersonaliseerde voorzijde, welke gedrukt is op 250 grams karton.