Whirlwind nieuws

Whirlwind verkoopt 3.000e RAL-kleurenwaaier

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich op NederlandDuitslandFrankrijk, het Verenigd KoninkrijkItalië en Spanje. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers. Inmiddels zijn meer dan 3.000 exemplaren verkocht.

Lees verder

Q-Bricks levert custom bouwset aan Spaansen

Onder de naam Q-Bricks bieden we voordelige bouwstenen aan die passen op Lego en andere merken. Tevens leveren we bedrukte bouwstenen en op maat gemaakte bouwsets aan bedrijven. Onlangs hebben we in opdracht van Spaansen Bouwsystemen, fabrikant van onder meer prefab-bouwelementen, een custom bouwset ontwikkeld, inclusief duidelijke bouwinstructie en een stevige verpakking. Het model bestaat uit een huisje waarin notitieblokjes kunnen worden opgeborgen en is bedoeld als notitieblokhouder voor op bureaus.

Lees verder

Spellen van Whirlwind Games veel gespeeld

Onder de naam Whirlwind Games ontwikkelen we HTML5-spellen. Onze eerste game is een Sokoban-spel met een kerstthema dat medio december 2016 uitkwam. Santa's Warehouse is inmiddels meer dan 10.000 keer gespeeld. De gemiddelde speelduur van 7,5 minuut wijst erop dat spelers de game op prijs stellen. De meeste spelers zijn afkomstig uit Brazilië, Nederland, Amerika, Duitsland en Denemarken. Het spel is uitgegeven door Cloud Games in Haarlem, wat heeft bijgedragen aan de snelle wereldwijde verspreiding. Diverse gaming portals bieden de game aan, waaronder het in Nederland populaire Spele.nl.

Lees verder

Whirlwind Games brengt eerste spel uit

Onder de naam Whirlwind Games ontwikkelen we HTML5-spellen. Onze eerste game is een Sokoban-spel met een kerstthema getiteld Santa's Warehouse. Sokoban, Japans voor 'magazijnmedewerker', is een puzzelspel waarbij de speler objecten door een van bovenaf gezien doolhof moet loodsen. Het is de bedoeling om de objecten op de aangegeven doelen te positioneren, waarbij de objecten alleen geduwd kunnen worden.

Lees verder

Download 'Santa's Warehouse' voor iOS of Android

In verband met de eindejaarsperiode hebben we als eerste een kerstversie van ons Sokoban-spel uitgebracht. Hierin speelt de gebruiker de kerstman die cadeautjes in zijn magazijn moet verplaatsen. Het spel is volledig in kerstsfeer uitgevoerd, inclusief vallende sneeuw en toepasselijke muziek. Het spel is online en als app op smartphones en tablets te spelen, namelijk op iOS (iPhone en iPad) en Android.

Lees verder