Whirlwind nieuws

Productaanbod RAL-kleurenwaaiers uitgebreid

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich hoofdzakelijk op Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Zweden. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers. Voorheen boden we de RAL K7, de RAL K5 semi-mat en RAL K5 gloss aan (RAL Classic). Sinds kort is het assortiment uitgebreid met de RAL E3 (RAL Effect) en de RAL D2 (RAL Design).

Lees verder

Whirlwind opent site over NCS- en PMS-kleuren

Naast onze RAL-websites bieden we nu ook 2 vergelijkbare websites aan die zich richten op andere kleursystemen: NCS (Natural Color System) en PMS (Pantone Matching System). NCS wordt vooral in Scandinavië gebruikt (het is afkomstig uit Zweden) en PMS is de standaard voor drukkleuren in de grafische branche. Zowel de websites NCSkleuren.net als PMSkleuren.com bieden we in een aantal talen aan, naast de Nederlandse versie. Op onze NCS-website bieden we 2 NCS-kleurenwaaiers te koop aan, te weten de NCS Index en de NCS Atlas.

Lees verder

Whirlwind verkooppunt van NCS-kleurproducten

Vanwege onze website NCSkleuren.net is Whirlwind onlangs een officieel verkooppunt geworden van NCS-kleurproducten. Op de website van de in België gevestigde importeur zijn we dan ook als retailer vermeld: www.whatsthecolour.com/en/retailers. Whirlwind is naast een verkooppunt in Badhoevedorp de enige retailer van NCS-producten in Nederland. Zowel de NCS Index als de NCS Atlas hebben wij op voorraad.

Lees verder

Whirlwind lanceert reiswebsite Vidisimo

Naast onze werkzaamheden voor opdrachtgevers hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan de ontwikkeling van een reiswebsite. De Engelstalige website Vidisimo biedt een overzicht van interessante vakantiebestemmingen in verschillende landen. Aan de hand van een informatieve video en aansprekende foto's krijgt de bezoeker een goede indruk van de betreffende locatie. We tonen niet alleen mooie steden en dorpen, maar ook musea en andere bezienswaardigheden. Elke pagina bevat een beschrijving van de locatie, in zowel woord als (bewegend) beeld.

Lees verder

Multi-room Spotify via Raspberry Pi

Home automation, ook wel domotica genoemd, draait om het automatiseren van apparaten in woonhuizen. Whirlwind volgt deze ontwikkelingen met interesse en schrijft uit eigen ervaring zo nu en dan een artikel over dit onderwerp. In dit artikel maken we een multi-room-audiosysteem voor Spotify dat vergelijkbaar is met Sonos. Hierbij gebruiken we Raspotify (Librespot) en Snapcast. Een Spotify Premium-account is noodzakelijk.

Lees verder

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief