Whirlwind nieuws

1000e bestelling voor 'Jumbo de Laak komt thuis'

'Jumbo de Laak komt thuis' is de bestelsite van supermarkt Jumbo de Laak in winkelcentrum Drossaard in Uden. De bestellingen worden door het Udense fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen bezorgd. Whirlwind ontwikkelde eerder dit jaar zowel de front-end als back-end van het systeem. De besteldienst is sinds de zomer in de lucht en steeds meer mensen weten de weg naar deze website te vinden. Onlangs is de duizendste bestelling verwerkt.

Lees verder

Inpakruimte bestellingen Whirlwind geoptimaliseerd

Voor het verwerken van de bestellingen van onze webwinkels hebben we eerder dit jaar een applicatie ontwikkeld die we 'ShippingPoint' noemen. Via deze webapplicatie kunnen we de bestellingen van de kleurenwaaiers (ontvangen via onze RAL- en NCS-websites) verwerken, evenals de orders van Vaarbewijs.nl (plotters/passers en examenoefenkaarten) en de bestellingen die via Bol.com binnenkomen. Recent hebben we onze inpakhoek verbeterd, waarin ShippingPoint een centrale rol speelt.

Lees verder

App COLOR JACK gelanceerd

COLOR JACK is een nieuw Duits kleurensysteem dat in samenwerking met verschillende specialisten is ontwikkeld. Het biedt gebruikers een eenvoudige manier om kleuren te communiceren. In opdracht van COLOR JACK heeft Whirlwind onlangs een app ontwikkeld waarmee deze kleuren geraadpleegd kunnen worden. De app is beschikbaar voor iOS en Android en kan bovendien online in een webbrowser gebruikt worden.

Lees verder

'Jumbo de Laak komt thuis' maakt succesvolle start

'Jumbo de Laak komt thuis' is de bestelsite van supermarkt Jumbo de Laak in winkelcentrum Drossaard in Uden. De bestellingen worden door het Udense fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen bezorgd. Whirlwind ontwikkelde eerder dit jaar zowel de front-end als back-end van het systeem. Inmiddels is de website enkele maanden actief en wordt er veel gebruik van gemaakt. De klanten reageren positief op deze nieuwe dienst.

Lees verder

Whirlwind neemt ShippingPoint in gebruik

Voor het verwerken van de bestellingen van onze webwinkels hebben we onlangs een applicatie ontwikkeld die we 'ShippingPoint' noemen. Via deze webapplicatie kunnen we de bestellingen van de kleurenwaaiers (ontvangen via onze RAL- en NCS-websites) verwerken, evenals de orders van Vaarbewijs.nl (plotters/passers en examenoefenkaarten) en de bestellingen die via Bol.com binnenkomen. Via deze centrale plek kunnen we de orders elke werkdag op een efficiënte manier verwerken.

Lees verder