Whirlwind nieuws

Prettige feestdagen en een wervelend 2017

Nu het jaar op zijn einde loopt, is het tijd voor kerst en oud en nieuw. Hierbij bedanken we graag onze opdrachtgevers die we van dienst zijn geweest met onze werkzaamheden en producten. Uiteraard hopen we de plezierige samenwerking in 2017 met u voort te zetten. We kijken nu al uit naar de toekomstige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Bij deze wensen wij u en uw familie prettige kerstdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar!

Lees verder

Whirlwind-sites trekken dagelijks 8.000 bezoekers

De websites die wij namens Whirlwind uitgeven, te weten onze RAL-kleuren-websites, Afkortingen.nu en DOS Games Archive, trekken elke dag gemiddeld 8.000 bezoekers. Deze 8.000 bezoekers zorgen elke dag voor zo'n 9.000 bezoeken en 40.000 paginaweergaves. Op maandbasis komt dit neer op 240.000 bezoekers die in totaal 270.000 keer onze websites bezoeken en daarbij 1,2 miljoen pagina's raadplegen.

Lees verder

Amusementspark Tivoli kiest voor Q-Bricks

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal (bij Nijmegen), een pretpark voor kinderen van 2 tot 12 jaar, heeft onlangs een speelhoek ingericht waarbij gebruik wordt gemaakt van Q-Bricks bouwstenen. Onder de naam Q-Bricks bieden wij bouwsteentjes aan die uitwisselbaar zijn met Lego. Eerder leverde Q-Bricks bouwsteentjes aan onder meer Philips, Enexis, Saxion Hogeschool, DSM, Hogeschool van Amsterdam, Heineken, Avans Hogeschool en Pon, importeur van onder meer Volkswagen en Audi.

Lees verder

Whirlwind nu ook Microsoft Developer

Onlangs heeft Whirlwind zich aangemeld als 'Microsoft Developer'. Een dergelijk account is vereist om toepassingen te kunnen maken voor Microsoft-producten en om gebruik te kunnen maken van bepaalde clouddiensten van Microsoft. Zodoende kunnen we nu bijvoorbeeld push notifcations versturen naar door ons gemaakte apps voor Windows Phone.

Lees verder

Whirlwind verkoopt 2.500ste RAL-kleurenwaaier

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich op NederlandDuitslandFrankrijk, het Verenigd KoninkrijkItalië en Spanje. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers. Inmiddels zijn meer dan 2.500 exemplaren verkocht.

Lees verder