Whirlwind nieuws

Online bestellen bij Q-Bricks Bouwstenen

Whirlwind is de distributeur van Q-Bricks in de Benelux. Q-Bricks is fabrikant van bouwstenen met dezelfde kwaliteit, afmetingen en ABS-kunststof als de bekende bouwstenen uit Denemarken. Q-Bricks is gevestigd in Slovenië en de producten worden vanuit het centrale magazijn in Slovenië naar verschillende landen verzonden. Voor Q-Bricks Benelux hebben we een nieuw online bestelformulier inclusief afrekenen ontwikkeld.

Lees verder

1.250 spellen op DOS Games Archive

Onlangs is het 1.250ste spel aan onze website DOS Games Archive toegevoegd. Hiermee is DOS Games Archive niet alleen een van de meest bezochte DOS-spellensites, maar ook een van de meest uitgebreide. In de toekomst zal de website verder uitgebreid blijven worden.

Lees verder

Zehnder ComfoAir 350 / WHR 930 middels Raspberry Pi uitlezen in Home Assistant

Whirlwind volgt de ontwikkelingen op domoticagebied en schrijft uit eigen ervaring zo nu en dan een artikel over dit onderwerp. In dit artikel koppelen we de WTW-unit Zehnder WHR 930 aan Home Assistant. Een WTW-unit is een ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Lees verder

5.000 bestellingen 'Jumbo Drossaard komt thuis'

Jumbo Drossaard komt thuis is de bestelsite van supermarkt Jumbo Drossaard in Uden. De boodschappen worden door het Udense fietskoeriersbedrijf Groenbezorgen bezorgd. Whirlwind ontwikkelde in 2020 zowel de front-end als back-end van het systeem. De besteldienst is sinds de zomer van 2020 in de lucht en onlangs is de vijfduizendste bestelling verwerkt.

Lees verder

1.200 spellen op DOS Games Archive

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. Onlangs is het 1.200ste spel aan het aanbod toegevoegd.

Lees verder