Whirlwind nieuws

Mijlpaal 600 spellen DOS Games Archive bereikt

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht.

Lees verder

Whirlwind verkoopt 2.000ste RAL-kleurenwaaier

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich op NederlandDuitslandFrankrijk, het Verenigd KoninkrijkItalië en Spanje. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers. Inmiddels zijn meer dan 2.000 exemplaren verkocht.          

Lees verder

Whirlwind verkoopt passers/plotters voor Vaarbewijs.nl

Al diverse jaren is Vaarbewijs.nl klant bij Whirlwind voor de website, advertenties en het online cursusgedeelte. Via deze website kunnen online cursussen gevolgd worden voor Vaarbewijs I, Vaarbewijs II en Marifonie. Voor de cursus Vaarbewijs II heeft de cursist een koersplotter en kaartpasser nodig. Met deze plotter kunnen koersen en peilingen eenvoudig uitgezet worden.

Lees verder

Whirlwind schrijft AdSense-artikel voor SitePoint

Met Google AdSense is het mogelijk om gerichte advertenties op websites weer te geven. Om hiermee goede resultaten te behalen, is het belangrijk om de banners op een goede manier in de website te integreren. Op basis van onze jarenlange ervaring met AdSense op verschillende sites, heeft Jorrit Diepstraten een artikel geschreven over hoe website publishers het meeste uit deze advertentiedienst kunnen halen. Op 16 juni 2016 is het artikel getiteld How to Monetize Your Website with Google AdSense op SitePoint.com gepubliceerd.

Lees verder

Succesvolle Spielwarenmesse voor Q-Bricks

Van 27 januari tot en met 1 februari 2016 vond in Nürnberg voor de 67e keer de jaarlijkse Spielwarenmesse plaats. De Spielwarenmesse is de grootste speelgoedbeurs ter wereld en wordt bezocht door meer dan 70.000 bezoekers uit 120 landen. Als vertegenwoordiger van het bouwstenenmerk Q-Bricks in de Benelux waren wij ook op deze beurs aanwezig. Q-Bricks was te vinden in een eigen stand in de hal voor producenten en aanbieders van technisch en educatief speelgoed.

Lees verder