Online bestellen bij Q-Bricks Bouwstenen

Whirlwind is de distributeur van Q-Bricks in de Benelux. Q-Bricks is fabrikant van bouwstenen met dezelfde kwaliteit, afmetingen en ABS-kunststof als de bekende bouwstenen uit Denemarken. Q-Bricks is gevestigd in Slovenië en de producten worden vanuit het centrale magazijn in Slovenië naar verschillende landen verzonden. Voor Q-Bricks Benelux hebben we een nieuw online bestelformulier inclusief afrekenen ontwikkeld.

De bouwstenen van Q-Bricks passen uitstekend op de bouwsteentjes van Lego. Q-Bricks is verkrijgbaar in maar liefst 32 kleuren en meerdere maten. Naast de vaste producten zijn de bouwstenen ook in losse aantallen verkrijgbaar en bestaat het assortiment uit accessoires en enkele bouw- en mozaïeksets. Voor Q-Bricks hebben we een website ontwikkeld waarop de bezoeker alle informatie over deze producten kan vinden. We hebben ook verschillende bouwideeën ontworpen om de klant te laten zien wat met deze stenen mogelijk is.

Recent is de website uitgebreid zodat bezoekers producten kunnen bestellen en afrekenen. We hebben de producten verdeeld over 6 categorieën, te weten 'Stenen in dozen', 'Losse stenen in vaste aantallen', 'Losse stenen in vrije aantallen', 'Bouwsets', 'Mozaïeksets' en 'Accessoires'. Na het plaatsen van één of meerdere producten in de winkelwagen en het invullen van de velden, kan online worden afgerekend middels onder meer iDEAL, Bancontact, KBC-CBC, creditcard, PayPal of Sofort. Na het afrekenen ontvangt de klant automatisch de factuur per e-mail en zorgen we ervoor dat de bestelling vanuit Slovenië naar de klant wordt verzonden.