Webwinkels

Whirlwind is gespecialiseerd in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke webwinkels waarbij de voorzijde volledig op maat wordt gemaakt en zodoende aansluit op uw huisstijl. Aan de achterzijde maken wij gebruik van een flexibel webwinkelsysteem. Dit systeem is modulair opgezet en kan uitgebreid worden met modules zoals productfilters, one page checkouts en verschillende betaalmethodes.

Wij werken op basis van OpenCart.

Bewezen oplossingen

In de webwinkels die wij ontwikkelen integreren wij oplossingen van Nederlandse bedrijven, zoals de payment service providers Mollie, MultiSafePay en Sisow en SendCloud, MyParcel (koppeling met PostNL) en Cycloon. Voorbeelden van andere modules zijn: productfilter voor het toegankelijk maken van een groot assortiment, uitgebreidere zoekmachine met suggesties zodat de bezoeker snel vindt wat hij zoekt, een veelomvattende verzendmodule voor het instellen van verzendkosten in diverse situaties en one page checkouts die het afrekenproces zeer eenvoudig en transparant maken.

Koppeling met andere systemen

Ook (voorraad)koppelingen met Excel of een kassasysteem zoals VMS II en MplusKassa behoren tot de mogelijkheden.

Ruime praktijkervaring

We hebben ruime ervaring met de ontwikkeling van webwinkels. Uit de praktijk weten we wat er komt kijken bij een goede webwinkel. Zodoende bieden we niet alleen een website en/of webshop die prettig functioneert, er goed uitziet en technisch goed in elkaar zit, maar denken we ook graag met u mee en dragen tips en suggesties aan.

Referenties

Hieronder treft u enkele referenties aan van projecten die wij hebben uitgevoerd op het gebied van webwinkels. Zie het onderdeel Referenties voor meer voorbeelden.

Zus en Zo Wonen

Zus en Zo Wonen is een webwinkel in stijlvolle woonaccessoires. Het gaat onder meer om betaalbare kussens, canvasdoeken, lampen, meubels en lifestyleproducten. Whirlwind ontwikkelde een volledig nieuwe webwinkel die deze woonproducten optimaal presenteert.

Lees verder

Statemint.nl

Statemint.nl was een webwinkel in dameskleding en bijpassende accessoires zoals tassen en sieraden. Tegen betaalbare prijzen bood de webshop de musthaves van het (komend) seizoen aan. Whirlwind ontwierp deze webwinkel volledig op maat, inclusief een versie voor smartphones.

Lees verder

Kliknieuws Winkel

Voor de veelbezochte regionale nieuwswebsite Kliknieuws hebben we een webwinkel ontwikkeld waarin huishoudelijke artikelen, elektronica en producten op het gebied van persoonlijke verzorging werden aangeboden.

Lees verder