Whirlwind nieuws

Maatwerk-kleurenwaaiers geleverd

Sinds enige tijd voorzien we opdrachtgevers van op maat gemaakte RAL-kleurenwaaiers. Het gaat hierbij om de producten RAL K7, RAL K5 semi-mat, RAL K5 gloss, RAL D2, RAL E3 en RAL E4. Maatwerk-kleurenwaaiers kunnen worden voorzien van een eigen voor- en/of achterzijde. Ook is het mogelijk om de bladen in de kleurenwaaier te wijzigen. Recent hebben we maatwerk-kleurenwaaiers geleverd aan Pijnenburg, specialist in fijnstralen en poedercoaten van producten, en Kroonint, aanbieder van reinigingsmiddelen, reinigingsmachines en reinigingsmaterialen.

Lees verder

1.450 spellen op DOS Games Archive bereikt

Onlangs is het 1.450ste spel aan onze website DOS Games Archive toegevoegd. Hiermee is DOS Games Archive niet alleen een van de meest bezochte DOS-spellensites ter wereld, maar ook een van de meest uitgebreide. In de toekomst zal de website verder uitgebreid blijven worden. Op naar de 1.500!

Lees verder

DOS Games Archive nu ook in het Nederlands en Duits

Sinds 1998 geeft Whirlwind de website DOS Games Archive uit. Zoals de naam aangeeft is deze website een archief van DOS-spellen. DOS-spellen zijn grofweg tussen 1985 en 2000 ontwikkeld voor het besturingssysteem MS-DOS. MS-DOS wordt gezien als de voorloper van Windows, eveneens ontwikkeld door Microsoft. Alle computerspellen die gedownload en op de site gespeeld kunnen worden, mogen gratis verspreid worden. Het gaat om freeware, shareware, speelbare demo's en vrijgegeven volledige versies. De site is vanaf het begin Engelstalig. Sinds kort is DOS Games Archive ook beschikbaar in het Nederlands en Duits.

Lees verder

Prettige feestdagen en een wervelend 2024

Nu het jaar op zijn einde loopt, is het tijd voor Kerst en Oud en Nieuw. Hierbij bedanken we graag onze opdrachtgevers die we het afgelopen jaar van dienst zijn geweest met onze werkzaamheden en producten. Uiteraard hopen we de plezierige samenwerking in 2024 met u voort te zetten. We kijken nu al uit naar de toekomstige projecten en nieuwe ontwikkelingen. Wij wensen u en uw familie prettige kerstdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar!

Lees verder

Nieuwe dienst: Medicour medicijnbezorging

Onder de naam Medicour starten we per 1 januari 2024 met de bezorging van medicijnen bij patiënten aan huis, in de regio noord-oost en zuid-oost Brabant. Hierbij maken we gebruik van onze eigen bezorgsoftware en een auto die 100% op elektriciteit rijdt. Met dit concept ontzorgen we apotheken met de bezorging van medicatie, wat kostenbesparend is ten opzichte van een eigen bezorgdienst. Dankzij onze software krijgen apotheken inzicht in het totale bezorgproces.

Lees verder