Whirlwind nieuws

Home Assistant: KlikAanKlikUit met Philips Hue motion sensor

In dit artikel combineren we KlikAanKlikUit met de Philips Hue motion sensor om verlichting via het domoticaprogramma Home Assistant automatisch in/uit te schakelen. Dit is handig en bespaart energie in ruimtes zoals de hal, gang, overloop, badkamer en toilet.

Lees verder

Whirlwind introduceert nieuw spel: 'Mountain Mind'

Onder de naam Whirlwind Games ontwikkelen we HTML5-spellen. Recent hebben we een nieuw spel ontwikkeld: Mountain Mind. Het gaat om een Memory-spel waarbij de speler zo snel mogelijk dezelfde kaarten dient te vinden. De game is voorzien van een aantrekkelijk thema en is geschikt om te spelen op zowel kleine als grote schermen. Het spel wordt aangeboden in 9 talen: Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans, Portugees, Pools, Turks en Russisch.

Lees verder

Home Assistant: KlikAanKlikUit met Philips Hue dimmer switch

Home Assistant is een uitgebreid domoticaprogramma dat onder andere gebruikt kan worden op een Raspberry Pi, een mini-computer die vaak op Linux draait. De Home Assistant-community heeft een groot aantal componenten ontwikkeld waarmee Home Assistant kan communiceren met andere systemen. Te denken valt aan systemen waarmee apparaten en verlichting geschakeld kunnen worden, zoals KlikAanKlikUit (via bijvoorbeeld een RFXcom-transceiver), IKEA Tradfri en Philips Hue.

Lees verder

Whirlwind introduceert nieuwe website

Eindelijk is het zover: de nieuwe Whirlwind-website is een feit. Tussen opdrachten voor klanten door, hebben we de laatste tijd gewerkt om onze eigen website volledig te herzien. Het resultaat is een frisse, moderne site met veel informatie over onze diensten en producten én de projecten die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.

Lees verder

Websites verhuisd naar datacenter Steenbergen

Eind mei hebben we de verhuizing van onze servers afgerond. De servers zijn verhuisd van een datacenter in Alblasserdam naar NedZone in Steenbergen (Noord-Brabant). Op deze servers zijn zowel de websites van onze webhostingklanten als de door ons ontwikkelde websites ondergebracht. Bovendien is het volledige platform vernieuwd zodat de webhostingomgeving aan alle huidige eisen en standaarden voldoet.

Lees verder