Ons uitgebreide dienstenpakket

Whirlwind is een internetbureau dat sinds 2000 een breed scala aan internetdiensten aanbiedt. Wij leveren een totaalpakket zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw internetactiviteiten. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en oog voor detail.

Websites

Whirlwind ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites, webwinkels & webapplicaties die resultaat opleveren. Elke website wordt op maat gemaakt waarbij wij zowel de grafische vormgeving als de technische realisatie verzorgen. Door middel van een overzichtelijk CMS kan de opdracht­gever zelf de website beheren. Het is ook mogelijk om het onderhoud aan ons over te laten.

Lees verder

Webwinkels

Whirlwind is gespecialiseerd in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke webwinkels waarbij de voorzijde volledig op maat wordt gemaakt en zodoende aansluit op uw huisstijl. Aan de achterzijde maken wij gebruik van een flexibel webwinkelsysteem. Dit systeem is modulair opgezet en kan uitgebreid worden met modules zoals productfilters, one page checkouts en verschillende betaalmethodes.

Lees verder

Webapplicaties

Steeds meer computerprogramma's draaien in de cloud. Eén van de voordelen is dat u via iedere internetverbinding toegang heeft tot uw applicatie. Whirlwind ontwikkelt webapplicaties op maat waarbij we gebruik maken van PHP en MySQL. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en dragen we suggesties aan, waarna we een functioneel en technisch ontwerp opstellen.

Lees verder

Progressive web apps

Apps op de smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Elke bezitter van een dergelijk mobiel apparaat maakt gebruik van diverse apps. Whirlwind ontwikkelt zogenaamde PWA's (progressive web apps). Een PWA is een webapp die beschikt over functionaliteiten die voorheen alleen waren weggelegd voor native desktop- of mobiele applicaties.

Lees verder

E-mailings

E-mail is een uitstekend medium om klanten op de hoogte te houden van uw producten en/of diensten. Het resultaat van e-mailings is goed meetbaar, u kunt precies zien waarin uw doelgroep interesse heeft, de verzendkosten zijn laag en u kunt inspelen op de actualiteit.

Lees verder

Webmarketing

Een goede website of webwinkel verdient zich automatisch terug. Wilt u het resultaat van uw website verbeteren? Er zijn tal van methodes om meer uit uw website te halen. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van zoekmachine-optimalisatie (SEO), conversie-optimalisatie en Google Ads-campagnes.

Lees verder

Webhosting

Met een webhostingpakket op onze betrouwbare webservers in Rijen zijn uw website en e-mail­adressen altijd bereikbaar. Ook voor domeinnamen en virtuele / dedicated servers bent u bij ons aan het juiste adres. Desgewenst verzorgen we ook Exchange Online zodat u overal en op ieder apparaat toegang heeft tot uw e-mail en agenda.

Lees verder

Grafisch ontwerp

Een onderscheidende uitstraling is belangrijk voor ieder bedrijf. Een professionele huisstijl helpt u om een goede eerste indruk te maken bij potentiële klanten. Wij ontwerpen logo's, huisstijlen en advertenties, desgewenst inclusief drukwerk. Op basis van de huisstijl ontwikkelen we ook graag een website of webwinkel voor u. Hierdoor ontstaat een herkenbare en eenduidige bedrijfspresentatie.

Lees verder

Fotografie

Foto's zijn voor een website van essentieel belang. Aan de hand van het beeldmateriaal op uw website krijgt uw bezoeker een goede indruk van uw producten en/of diensten. Voor onze opdrachtgevers maken wij niet alleen foto's op locatie, bijvoorbeeld van uw kantoorpand of productielocatie, maar maken we in eigen huis ook productfoto's voor weergave in websites en brochures. Bovendien kunnen wij 360-graden-foto's maken zodat de bezoeker uw product van alle kanten kan bekijken.

Lees verder