Webapplicaties

Steeds meer computerprogramma's draaien in de cloud. Eén van de voordelen is dat u via iedere internetverbinding toegang heeft tot uw applicatie. Whirlwind ontwikkelt webapplicaties op maat waarbij we gebruik maken van PHP en MySQL. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en dragen we suggesties aan, waarna we een functioneel en technisch ontwerp opstellen.

Bij webapplicaties kunt u denken aan bijvoorbeeld de volgende soorten online programma's:

  • Productconfigurators
  • Online bestelformulieren inclusief betaalmogelijkheid
  • Webwinkels op maat
  • Administratiesoftware
  • Applicaties waarin externe API's worden toegepast
  • Content management systems op maat
  • Back-ends voor apps

Naast de realisatie van de webapplicatie verzorgen wij ook graag de bijbehorende hosting zodat u één aanspreekpunt heeft.

Heeft u vragen of opmerkingen? Heeft u interesse om uw wensen in een persoonlijk gesprek te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

Hieronder treft u enkele referenties aan van projecten die wij hebben uitgevoerd op het gebied van webapplicaties. Zie het onderdeel Referenties voor meer voorbeelden.

Mijn Wonex

Wonex.nl is een website waarmee iedereen eenvoudig zijn woning kan verkopen. Via de webapplicatie 'Mijn Wonex' voert de klant alle gegevens van zijn woning in. Vervolgens wordt de woning door Wonex op Funda, Wonex.nl en sociale media geplaatst. Whirlwind verzorgde de complete website en webapplicatie.

Lees verder

Vaarbewijs.nl

Vaarbewijs.nl is een website waarop informatie wordt gegeven over het vaarbewijs en marifonie. In het door Whirlwind ontwikkelde afgeschermde gedeelte kunnen betalende klanten uitgebreide cursusinformatie raadplegen en proefexamens maken.

Lees verder

Mijn Alzio

Alzio hanteert in haar dienstverlening de webapplicatie 'Mijn Alzio' als hét informatiecentrum vóór en dóór de VvE. Een aantal zaken dat in Mijn Alzio wordt bijgehouden, is bestanden, financiële documenten, vergaderingen, meldingen, forumdiscussies, links en informatie over het onroerend goed en de VvE zelf.

Lees verder

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief