Awards

Een aantal van de websites en advertenties die we ontwikkeld hebben, zijn in de prijzen gevallen. Zo hebben we bij ThinkQuest, een door de Nederlandse overheid georganiseerde wedstrijd waarbij studenten educatieve websites ontwikkelen, meerdere keren een award gewonnen. Tevens hebben we 2 keer met succes deelgenomen aan de wereldwijde ThinkQuest-wedstrijd die door het computerbedrijf Oracle georganiseerd werd.

Saab Advertisement Competition 2010

Door de veelbezochte Saab-fansite SaabsUnited.com is in december 2010 een wedstrijd gehouden waarbij de bezoekers gevraagd werd om een advertentie voor dit automerk te bedenken. De uitdaging was om een pakkende en originele advertentie te ontwerpen die zowel uit beeld als tekst bestaat. We wonnen de tweede prijs.

Lees verder

ThinkQuest International 2005

In 2005 namen we in de rol van coach deel aan de internationale ThinkQuest-wedstrijd. Elk team wordt namelijk ondersteund door een leerkracht en een specialist op het gebied van website-ontwikkeling. Het team bestond uit studenten uit Singapore, Hong Kong en Egypte. De website Tsunami: Magnitude of Terror sleepte de honorable mention award in de wacht.

Bezoek de website

ThinkQuest International 2004

Bij de internationale ThinkQuest-wedstrijd in 2004, georganiseerd door de Oracle Education Foundation, ontvingen we de eerste prijs voor onze website over het SARS-virus. Bovendien sleepte ons team de best of category award 'Medicine' binnen. Op de website SARS: An Open Scar vindt de bezoeker veel informatie over het destijds zeer actuele longvirus dat de wereld in z'n greep hield. De website was het resultaat van een samenwerking tussen studenten uit 6 verschillende landen: Nederland, Egypte, India, Maleisië, Singapore en de Verenigde Staten. De prijs bestond uit een geheel verzorgde reis naar San Francisco, waar ook de prijsuitreiking plaats vond.

Lees verder

ThinkQuest Nederland 2004

Bij de Nederlandse ThinkQuest-wedstrijd in 2004 ontvingen we de tweede prijs voor onze website over het SARS-virus. Op de website SARS: Een Open Litteken vindt de bezoeker veel informatie over het destijds zeer actuele longvirus dat de wereld in z'n greep hield. De website was het resultaat van een samenwerking tussen studenten uit 6 verschillende landen: Nederland, Egypte, India, Maleisië, Singapore en de Verenigde Staten.

Bezoek de website

Childnet Academy United Kingdom 2004

De Childnet Academy was een door Cable & Wireless gesponsorde wedstrijd waarbij studenten digitale producten ontwikkelen. Tijdens de 2004-editie van de Childnet Academy viel onze Engelstalige website SARS: An Open Scar in de prijzen. Naast een geldbedrag voor het team ontving één van de teamleden een geheel verzorgde reis naar Londen bestaande uit enkele activiteiten, waaronder een prijsuitreiking en een interview op een Brits radiostation.

Bezoek de website

ThinkQuest Nederland 2002

In 2002 behaalden we de eerste prijs en de award voor het beste design met onze website Koning Artur en Middeleeuwse Literatuur. Op deze website staan de legendarische koning Artur en zijn ridders van de Ronde Tafel centraal. In 6 hoofdstukken komt de bezoeker alles over hen te weten: van opdrachten en fragmenten uit middeleeuwse verhalen tot strips, filmfragmenten en spelletjes.

Lees verder

ThinkQuest Nederland 2001

In 2001 behaalden we de aanmoedigingsprijs voor onze website Antarctica: het Onbekende Continent. Op deze website vindt de bezoeker allerlei informatie over de zuidpool, van de geschiedenis en expedities tot het landschap en de dieren. De website is geschikt voor gebruik tijdens lessen Aardrijkskunde in het middelbaar onderwijs.

Bezoek de website