Over Whirlwind Internet

Whirlwind is een internetbureau dat sinds 2000 een breed scala aan internetdiensten aanbiedt, bestaande uit onder meer websites, apps & webhosting. Wij leveren een totaalpakket zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw internetactiviteiten. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en oog voor detail.

Bedrijfsprofiel

Whirlwind ontwikkelt websites, webwinkels, webapplicaties & apps en helpt bedrijven bij het behalen van een maximaal rendement uit hun internetactiviteiten, bijvoorbeeld middels zoekmachine-optimalisatie, AdWords-campagnes, e-mailings en conversie-optimalisatie.

Lees verder

Opdrachtgevers

Door de jaren heen hebben wij voor een groot aantal opdrachtgevers gewerkt. Op deze pagina vindt u een greep uit de organisaties waarvoor wij op verschillende vlakken werken en actief zijn geweest.

Lees verder

Partners

Voor bepaalde onderdelen van projecten werken wij samen met een aantal vaste partners. Samen bereik je immers meer dan alleen.

Lees verder

Sponsoring

Middels sponsoring tonen wij onze maatschappelijke betrokkenheid in Uden en de omliggende regio. Zo steunen wij onder meer de Udense Musical, de Ujese Kwis, EK/WK UDEN en BMX-circuit FCC Wheels in Erp. Tevens verrichten we zo nu en dan werkzaamheden voor goede doelen zoals de Udense stichtingen Thamsanqa en Kinderen van de Zon.

Lees verder

Eigen projecten

Naast werkzaamheden voor opdrachtgevers werken wij ook aan eigen projecten. Het gaat hierbij om de exploitatie van enkele Nederlands- en Engelstalige websites, onze eigen gamestudio en de vertegenwoordiging van het speelgoed­bouwstenenmerk Q-Bricks in de Benelux. De kennis die we met deze initiatieven opdoen, komt ten goede bij de uitvoering van projecten voor opdrachtgevers.

Lees verder

Artikelen

SitePoint is een Australische uitgever van een populaire website en verschillende boeken over webontwikkeling. SitePoint.com behoort tot de 1.500 best bezochte websites ter wereld en is één van de belangrijkste informatiebronnen voor webontwikkelaars. Voor SitePoint.com schreven wij een tweetal artikelen.

Lees verder

Awards

Een aantal van de websites en advertenties die we ontwikkeld hebben, zijn in de prijzen gevallen. Zo hebben we bij ThinkQuest, een door de Nederlandse overheid georganiseerde wedstrijd waarbij studenten educatieve websites ontwikkelen, meerdere keren een award gewonnen. Tevens hebben we 2 keer met succes deelgenomen aan de wereldwijde ThinkQuest-wedstrijd die door het computerbedrijf Oracle georganiseerd werd.

Lees verder

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief