Onze internetartikelen

SitePoint is een Australische uitgever van een populaire website en verschillende boeken over webontwikkeling. SitePoint.com behoort tot de 1.500 best bezochte websites ter wereld en is één van de belangrijkste informatiebronnen voor webontwikkelaars. Via de website kunnen gebruikers onder meer artikelen lezen en cursussen volgen om hun kennis te vergroten. Voor SitePoint.com schreven wij de onderstaande artikelen.

How to Monetize Your Website with Google AdSense

Met Google AdSense is het mogelijk om gerichte advertenties op websites weer te geven. Om hiermee goede resultaten te behalen, is het belangrijk om de banners op een goede manier in de website te integreren. Op basis van onze jarenlange ervaring met AdSense op verschillende sites, heeft Jorrit Diepstraten een artikel geschreven over hoe website publishers het meeste uit deze advertentie­dienst kunnen halen.

Lees het Engelstalige artikel

Creating a SCRUD System Using jQuery, JSON and DataTables

De afkorting SCRUD staat voor 'Search', 'Create', 'Read', 'Update' en 'Delete'. In het artikel wordt uitgelegd hoe de lezer een webapplicatie kan maken waarmee de inhoud van een database op een gebruiksvriendelijke manier kan worden beheerd. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de technieken jQuery, Ajax, JSON en PHP. Het artikel is geschreven door Jorrit Diepstraten.

Lees het Engelstalige artikel

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief