Whirlwind nieuws

'Jumbo de Laak komt thuis' maakt succesvolle start

'Jumbo de Laak komt thuis' is de bestelsite van supermarkt Jumbo de Laak in winkelcentrum Drossaard in Uden. De bestellingen worden door het Udense fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen bezorgd. Whirlwind ontwikkelde eerder dit jaar zowel de front-end als back-end van het systeem. Inmiddels is de website enkele maanden actief en wordt er veel gebruik van gemaakt. De klanten reageren positief op deze nieuwe dienst.

Lees verder

Whirlwind neemt ShippingPoint in gebruik

Voor het verwerken van de bestellingen van onze webwinkels hebben we onlangs een applicatie ontwikkeld die we 'ShippingPoint' noemen. Via deze webapplicatie kunnen we de bestellingen van de kleurenwaaiers (ontvangen via onze RAL- en NCS-websites) verwerken, evenals de orders van Vaarbewijs.nl (plotters/passers en examenoefenkaarten) en de bestellingen die via Bol.com binnenkomen. Via deze centrale plek kunnen we de orders elke werkdag op een efficiënte manier verwerken.

Lees verder

Bestellingen uit 90 unieke landen ontvangen

Al enkele jaren verkopen we producten via internet, vooral fysieke kleurenwaaiers via onze RAL- en NCS-websites. Deze producten verkopen we niet alleen aan klanten in Nederland, maar ook in het buitenland. We houden bij vanuit welke landen wordt besteld. Inmiddels staat de teller van bestellingen uit unieke landen op 90. Naast uiteraard Nederland zijn België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Italië de meestvoorkomende landen.

Lees verder

Mijlpaal 900 spellen DOS Games Archive bereikt

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. Onlangs is het 900ste spel aan het aanbod toegevoegd.

Lees verder

Website 'Jumbo de Laak komt thuis' gelanceerd

Jumbo de Laak is een grote Jumbo-supermarkt, gevestigd in winkelcentrum Drossaard in Uden. Service, innovatie en klantvriendelijkheid staan bij Jumbo de Laak voorop. 'Jumbo de Laak komt thuis' is een nieuw concept waarbij klanten online hun boodschappen bestellen, welke door een fietskoerier van het Udense bedrijf GroenBezorgen binnen Uden worden bezorgd. Whirlwind ontwikkelde zowel de front-end als back-end van het systeem.

Lees verder