Whirlwind nieuws

Multi-room-audio via Raspberry Pi en bijvoorbeeld Chromecast Audio

Whirlwind volgt de ontwikkelingen van home automation met interesse en schrijft uit eigen ervaring zo nu en dan een artikel over dit onderwerp. In dit artikel maken we middels de Snapcast-software op een Raspberry Pi met HiFiBerry-geluidskaart een multi-room-audiosysteem dat gevoed wordt door een Chromecast Audio (of een ander apparaat dat op de line-in van de geluidskaart kan worden aangesloten). De Snapcast-software en de Chromecast Audio kunnen beide door de home automation software Home Assistant bediend worden.

Lees verder

GroenBezorgen verzorgt alle postzaken Whirlwind

Sinds eind juli verzorgt fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen al onze postzaken. Elke werkdag halen zij de pakketjes en post van de webshopbestellingen bij ons op. Afhankelijk van de bestemming worden de poststukken per fietskoerier of via DHL bij de klant bezorgd. De pakketjes met een buitenlandse bestemming worden door GroenBezorgen bij PostNL aangeleverd en gescand, waarna PostNL de verzending verzorgt. Bovendien leegt GroenBezorgen elke week onze postbus en levert de post op ons adres af.

Lees verder

RAL-kleuren-app: meer dan 40.000 installaties

Naast onze RAL-kleuren-websites bieden wij sinds juni 2018 ook RAL-kleurinformatie aan via een app voor iOS (iPhone/iPad) en telefoons en tablets die op Android draaien. De app geeft het kleurenaanbod van de collecties RAL Classic, RAL Effect, RAL Design en RAL Plastics 1 en 2 optimaal weer. Elke kleur kan fullscreen bekeken worden. Bovendien wordt extra informatie weergegeven zoals de kleurnamen en waardes in HEX, CMYK, RGB, HSL en HSB/HSV.

Lees verder

Veel highscores voor spellen Whirlwind Games

Onder de naam Whirlwind Games bieden we door ons ontwikkelde HTML5-spellen aan. Deze games worden vooral gespeeld op verschillende online gaming portals. Het gaat om de Sokoban-spellen Cargo Challenge, Santa's Warehouse, Easter Sokoban, het zeeslagspel Battle Ship en de memory game Mountain Mind. Dat deze spelletjes populair zijn, is duidelijk zichtbaar aan de vele scores die spelers behaald hebben.

Lees verder

Webwinkel MotorkledingStore.nl vernieuwd

Onlangs hebben we de webwinkel van MotorkledingStore.nl volledig vernieuwd. De nieuwe website is sneller en gebruiksvriendelijker, het productfilter en de maathulp zijn uitgebreid en de mobiele versie is sterk verbeterd. Tevens is het nu mogelijk om in de checkout een afhaalpunt van PostNL als bezorgadres te selecteren.

Lees verder