Whirlwind nieuws

Duurzame Bucketlist App goed van start

Bij een duurzaam leven komt veel kijken. Er zijn 101 mogelijkheden om aan de slag te gaan. In de door Whirlwind en 2CMORE ontwikkelde Duurzame Bucketlist App vindt de gebruiker de belangrijkste mogelijkheden. Er zijn 8 categorieën met een korte toelichting en enkele voorbeelden. De volgorde van het afvinken van taken bepaalt de gebruiker zelf. Voor een maximaal effect kan de gebruiker zijn resultaten delen met vrienden.

Lees verder

Bestellingen uit 98 unieke landen ontvangen

Sinds meerdere jaren verkopen we producten via internet, vooral fysieke kleurenwaaiers via onze RAL- en NCS-websites. Deze producten verkopen we niet alleen aan klanten in Nederland, maar ook in het buitenland. We houden bij vanuit welke landen wordt besteld. Inmiddels staat de teller van bestellingen uit unieke landen op 98. Naast uiteraard Nederland zijn Frankrijk, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Italië de meestvoorkomende landen.

Lees verder

DOS Games Archive bereikt mijlpaal 1.100 spellen

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. Onlangs is het 1.100ste spel aan het aanbod toegevoegd.

Lees verder

Nieuwe website voor Fitther

Fitther is sinds 2011 gevestigd in Huize Ignatius, aan de Tongelresestraat in Eindhoven, dat vroeger in gebruik was als klooster. In de voormalige kapel is nu een grote fitnesszaal met professionele cardio- en krachtapparatuur van Technogym, muziek, airco en diverse tv's. Er worden ook groepslessen Pilates en circuittrainingen gegeven.

Lees verder

Nieuwe Vaarbewijs.nl webapp online

Via Vaarbewijs.nl kunnen online cursussen gevolgd worden voor Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifonie. Via een webapp kunnen cursisten de theorie raadplegen en zich voorbereiden op het examen middels vragen en proefexamens. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om de webapp te vernieuwen, inclusief het content management system (CMS) op de achtergrond.

Lees verder