Whirlwind nieuws

App fietskoerier GroenBezorgen opgeleverd

GroenBezorgen is ontstaan uit een passie voor fietsen. Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld om de vervoersstromen binnen Uden en omstreken duurzamer te maken door middel van de fiets. Met waterdichte rugzakken en vrachtfietsen verzorgen zij dagelijks terugkerende ritten, maar ook incidenteel vervoer. Nadat Whirlwind de website van GroenBezorgen had opgeleverd, vroeg Ruud Alofs, de eigenaar en initiatiefnemer van GroenBezorgen, een webapp te ontwikkelen waarmee hun zendingen in de regio Uden worden beheerd.

Lees verder

GroenBezorgen wint wedstrijd 'Starter van 2018'

Ruud Alofs van GroenBezorgen heeft begin maart de wedstrijd 'Starter van 2018' van D'n Office gewonnen. Dankzij deze prijs ontvangt de jonge ondernemer ondersteuning van ondernemers van D'n Office, een eigentijds bedrijfsverzamelgebouw in Uden. De jury, bestaande uit verschillende ondernemers uit D'n Office, was het unaniem eens dat Ruud het beste idee had. Zijn fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen wil bedrijven ontzorgen van hun pakket- en postzaken en staat voor duurzaamheid, persoonlijk contact en flexibiliteit. Whirlwind Internet verzorgde de website en webapp van het bedrijf en ons logo prijkt op de kleding en fietsen van de koeriers.

Lees verder

Productaanbod RAL-kleurenwaaiers uitgebreid

Naast de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren, exploiteren we zelf ook meerdere webconcepten. Eén van deze websites is RALkleuren.com, een online kleurengids van het RAL-coderingssysteem. RALkleuren.com en de vertalingen van deze site richten zich hoofdzakelijk op Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Zweden. Via deze websites, die dagelijks door duizenden bezoekers bezocht worden, verkopen we sinds maart 2015 fysieke kleurenwaaiers. Voorheen boden we de RAL K7, de RAL K5 semi-mat en RAL K5 gloss aan (RAL Classic). Sinds kort is het assortiment uitgebreid met de RAL E3 (RAL Effect) en de RAL D2 (RAL Design).

Lees verder

Whirlwind opent site over NCS- en PMS-kleuren

Naast onze RAL-websites bieden we nu ook 2 vergelijkbare websites aan die zich richten op andere kleursystemen: NCS (Natural Color System) en PMS (Pantone Matching System). NCS wordt vooral in Scandinavië gebruikt (het is afkomstig uit Zweden) en PMS is de standaard voor drukkleuren in de grafische branche. Zowel de websites NCSkleuren.net als PMSkleuren.com bieden we in een aantal talen aan, naast de Nederlandse versie. Op onze NCS-website bieden we 2 NCS-kleurenwaaiers te koop aan, te weten de NCS Index en de NCS Atlas.

Lees verder

Whirlwind verkooppunt van NCS-kleurproducten

Vanwege onze website NCSkleuren.net is Whirlwind onlangs een officieel verkooppunt geworden van NCS-kleurproducten. Op de website van de in België gevestigde importeur zijn we dan ook als retailer vermeld: www.whatsthecolour.com/en/retailers. Whirlwind is naast een verkooppunt in Badhoevedorp de enige retailer van NCS-producten in Nederland. Zowel de NCS Index als de NCS Atlas hebben wij op voorraad.

Lees verder