Eigen kleurverzamelingen maken op RALkleuren.com

Onze kleurensites bieden een overzicht van alle kleuren in de betreffende kleurstandaard (RAL, NCS of PMS). De kleuren zijn ingedeeld in categorieën en de bezoeker kan een kleur opzoeken aan de hand van de kleurnaam of kleurcode. De websites worden aangeboden in meerdere talen. Sinds kort kunnen bezoekers ook eigen kleurverzamelingen samenstellen.

Om kleurverzamelingen te kunnen maken, is het noodzakelijk om eerst te registreren. Het aanmaken van een account is erg eenvoudig; de gebruiker hoeft alleen zijn voornaam, achternaam, e-mailadres en een wachtwoord in te vullen. Het e-mailadres fungeert als gebruikersnaam. Vervolgens kan de gebruiker op de website inloggen en één of meerdere kleurverzamelingen aanmaken. Voor de herkenbaarheid geeft de gebruiker elke kleurverzameling een eigen naam.

Daarna kan via een kleurpagina de betreffende kleur aan een kleurverzameling worden toegevoegd. De gebruiker kan kleuren opzoeken via de kleurcategorieën of de zoekmachine. Via de prullenbakknop kan een kleur uit een kleurverzameling verwijderd worden. De volgorde van de kleurverzamelingen kan worden ingesteld en de gebruiker kan de naam van een kleurverzameling op elk gewenst moment wijzigen. Tevens is het mogelijk om via de profielpagina de voor- en achternaam van het account te wijzigen. Het wachtwoord van het account kan gewijzigd worden via het scherm 'Wachtwoord wijzigen'.

Wilt u deze nieuwe functie uitproberen? Maak dan gratis een account aan op https://www.ralkleuren.com/account-aanmaken.