Whirlwind lanceert nieuwe RAL-, NCS- en PMS-kleurensites

Begin dit jaar hebben we de nieuwe versie van onze RAL-, NCS- en PMS-kleurensites online geplaatst. De nieuwe websites beschikken over een responsive lay-out waardoor deze op zowel grote als kleine schermen optimaal weergegeven en gebruikt kunnen worden. Tevens is het nu mogelijk om te kiezen tussen een donkere en een lichte versie van de websitelay-out.

Alle kleurinformatie is opnieuw gegenereerd en bevat alle actuele kleurgegevens. Op de RAL-websites wordt nu extra informatie over een kleur weergegeven, zoals de LRV-waarde (light reflectance value), de CIELab-code, de HSB-/HSV-code en de HSL-code. Deze informatie maakt het eenvoudig om een kleur te vertalen naar een ander kleursysteem.

De nieuwe webwinkel bevat meer productinformatie, waaronder een uitgebreide productbeschrijving en meerdere productfoto's die vergroot kunnen worden. Nieuw in onze RAL-kleuren-shop zijn de kleurbladen van het RAL Classic-systeem. Daarnaast is de zoekmachine vernieuwd en voorzien van nieuwe functies.

In deze nieuwe versie is veel aandacht besteed aan de snelheid. De pagina's worden door de server in een mum van tijd gegenereerd en aan de gebruiker gepresenteerd. Bovendien is de NCS-website uitgebreid met enkele nieuwe talen.