Whirlwind verhuisd naar begane grond Vluchtoord 7

Sinds 2007 is Whirlwind gevestigd in een opvallend kantoorgebouw in Uden, op het adres Vluchtoord 7. Begin dit jaar zijn we verhuisd van de eerste verdieping naar de begane grond. Onze nieuwe, ruimere werklocatie beschikt over veel daglicht en biedt meer mogelijkheden voor het opslaan van producten en het inpakken van bestellingen. In het midden is de nieuwe inpakruimte gerealiseerd met voorraadkasten en 3 in hoogte verstelbare inpaktafels.

Onze nieuwe werkplek is voorzien van comfortabele bureaus, voldoende kastruimte, 3 airco's en goede verlichting. We hebben 2 TV's geplaatst waarop ons dashboard wordt weergegeven. Op dit dashboard wordt actuele informatie over onze activiteiten getoond, waaronder het aantal bestellingen en bezoekers per website, evenals het aantal supporttickets per medewerker. Tevens worden de laatste nieuwsberichten en de weersituatie op de TV-schermen getoond. Verder kunnen we gebruikmaken van het archief op de begane grond, voor het opslaan van verpakkingsmateriaal en andere zaken.

Aan de buitenzijde van het gebouw is ook het een en ander veranderd. Zo prijkt nu het Whirlwind-logo op de grote ruit aan de straatzijde en is de Whirlwind-banner naar de rechterkant van het gebouw verplaatst. Bent u een keer in de buurt en vindt u het leuk om een kijkje te nemen? We laten graag onze nieuwe werkplek aan u zien.