Whirlwind nieuws

Eerste 10.000 ritten met CourierPoint behaald

CourierPoint, de door Whirlwind ontwikkelde applicatie voor koeriersbedrijven, is in februari dit jaar door het Udense fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen in gebruik genomen. Zij gebruiken het programma voor het managen van de routes, ritten en de koeriers. Onlangs is de 10.000ste rit via CourierPoint verwerkt.

Lees verder

Website City Center Lodge Utrecht online

Al vele jaren is Whirlwind op internetgebied actief voor Hotel Mitland, Mitland Bowling, Restaurant-Brasserie Vlonders en Star Lodge Hotels Utrecht. Onlangs is een nieuw hotel geopend in het centrum van Utrecht: City Center Lodge Utrecht. Ook voor dit nieuwe concept heeft Whirlwind de website ontwikkeld. Middels sfeervolle foto's krijgt de bezoeker een goed beeld van het nieuwe hotel, dat zich tegenover de Stadsschouwburg bevindt.

Lees verder

Mijlpaal 850 spellen DOS Games Archive bereikt

Sinds 1998 exploiteren we de website DOS Games Archive. Zoals de naam aangeeft is dit een archief van klassieke computerspellen voor het besturingssysteem MS-DOS. De bezoeker kan de spellen gratis van deze website downloaden, meestal in de vorm van shareware, speelbare demo of freeware. De DOS-spellensite wordt dagelijks door duizenden bezoekers wereldwijd bezocht. Onlangs is het 850ste spel aan het aanbod toegevoegd.

Lees verder

GroenBezorgen neemt CourierPoint in gebruik

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een softwareoplossing voor koeriersbedrijven. Dit programma heet 'CourierPoint' en is in februari door de eerste klant in gebruik genomen, namelijk het fietskoeriersbedrijf GroenBezorgen in Uden. Zij gebruiken CourierPoint voor het managen van de routes, ritten en koeriers.

Lees verder

Nieuw logo voor Whirlwind Internet

Met de start van het nieuwe decennium vonden we het een geschikt moment om het logo van Whirlwind te vernieuwen. Het nieuwe logo bestaat uit een herkenbaar beeldmerk dat een wervelwind afbeeldt. De donkerblauwe kleur is gebleven, maar de gele kleur is veranderd in oranje voor een krachtigere uitstraling. Verder wordt de naam nu in hoofdletters weergegeven.

Lees verder