Website City Center Lodge Utrecht online

Al vele jaren is Whirlwind op internetgebied actief voor Hotel Mitland, Mitland Bowling, Restaurant-Brasserie Vlonders en Star Lodge Hotels Utrecht. Onlangs is een nieuw hotel geopend in het centrum van Utrecht: City Center Lodge Utrecht. Ook voor dit nieuwe concept heeft Whirlwind de website ontwikkeld. Middels sfeervolle foto's krijgt de bezoeker een goed beeld van het nieuwe hotel, dat zich tegenover de Stadsschouwburg bevindt.

City Center Lodge Utrecht is gevestigd in een pand dat gebouwd is in 1878. Het gebouw deed jarenlang dienst als bandenmagazijn en vond daarna haar hotelbestemming. Na een uitgebreide verbouwing begin dit jaar is een warm en sfeervol boutiquehotel ontstaan. De sfeervolle aankleding komt ook tot in uiting in de lay-out van de website.

De website geeft een indruk van de verschillende kamertypes en biedt de mogelijkheid om direct een kamer te reserveren. Verder bevat de website achtergrondinformatie over het hotel, een vacatureoverzicht en een uitgebreide contactpagina. Uiteraard is de website, naast een lay-out voor grote beeldschermen zoals die van computers, laptops en tablets, voorzien van een gebruikersvriendelijke lay-out voor smartphones.