Whirlwind nieuws

E-mailen via familiedomeinnaam

De meeste particulieren gebruiken een e-mailadres van hun internetprovider dat bijvoorbeeld eindigt op @xs4all.nl of @tele2.nl. Indien zo'n gebruiker van provider wisselt, dient hij al zijn contacten te informeren over het nieuwe adres. Dat kan de nodige rompslomp opleveren: uw kennissen moeten het adres in hun adresboek wijzigen en u kunt desondanks e-mail mislopen. Het is beter om een e-mailadres zoals rob@famjansen.nl in gebruik te nemen, waarbij u zelf de naam achter de apenstaart bepaalt.

Lees verder

Haal meer uit uw webstatistieken

Analytics, de bezoekersteller van Google waar veel websites gebruik van maken, biedt de mogelijkheid om de resultaten van uw website in kaart te brengen. Bijvoorbeeld door het aantal ingevulde contactformulieren in een grafiek weer te geven. Ook is het mogelijk om bij te houden waar bezoekers afhaken tijdens een bestelproces. Verder is een koppeling met AdWords, het advertentiesysteem van Google, ook interessant: u ziet dan wat 'betaalde' bezoekers op uw website doen.

Lees verder

Laat uw site gratis door ons checken

Hoe tevreden bent u over uw website? Heeft u het idee dat er bepaalde zaken beter kunnen? Of wellicht denkt u dat er meer resultaat met uw website te behalen valt? Wij voeren graag voor u een kosteloze site-check uit. Bij zo'n check evalueren we een website op een aantal zaken, zoals vormgeving, inhoud, gebruiksvriendelijkheid en techniek. Vervolgens ontvangt u een duidelijk overzicht en een bijpassend advies.

Lees verder

Activiteiten bij De Smaak van Holland

Vier dagen lang vindt u bij De Smaak van Holland het mooiste, beste en meest bijzondere uit eigen land. Een aantal activiteiten op een rij: Voor het Guinness Book of Records wordt een recordpoging gedaan om het grootste kaasplateau ter wereld te maken. Er wordt een heuse kunstschaatsbaan aangelegd zodat jong en oud in de zomer ijspret kan beleven, uiteraard inclusief koek en zopie.

Lees verder

De Smaak van Holland: 26-29 augustus

In verband met De Smaak van Holland, waarvoor Whirlwind eerder dit jaar de website heeft ontwikkeld, ontvangt u onze nieuwsbrief van september een aantal dagen eerder. Wij willen u namelijk graag informeren over dit unieke evenement dat aanstaande donderdag van start gaat. Een bezoekje aan deze happening in de Keukenhof in Lisse is wat ons betreft zeker een aanrader.

Lees verder