Whirlwind nieuws

Post graag naar Postbus 1 in Uden

Sinds ongeveer een jaar beschikken we over een postbus in Uden. Graag ontvangen we uw post op dit adres in plaats van in onze postbus in Veghel die we voorheen gebruikten. Het nieuwe adres is als volgt: Postbus 1 5400 AA Uden

Lees verder

Stagiair Niels van den Brand bij Whirlwind

Op maandag 29 augustus is Niels van den Brand als stagiair bij Whirlwind aan de slag gegaan. Niels volgt de opleiding ICT & Media Design op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Aan de start van het derde lesjaar wordt tijdens een stage een zelfstandige opdracht uitgevoerd. Op basis van een concept van Whirlwind ontwikkelt Niels een gespecialiseerde bedrijvengids. Bij deze opdracht komen de 3 peilers van de opleiding (vormgeving, techniek en communicatie) goed tot hun recht.

Lees verder

Banners in winkel Living for All ontworpen

Op verzoek van woonmall Living for All in Uden heeft Whirlwind onlangs 3 banners vormgegeven. Deze banners zijn door middel van standaards op opvallende locaties in de winkel geplaatst. Zo is een banner gemaakt om bezoekers te attenderen op het gratis magazine van Living for All. Daarnaast is een banner vormgegeven om bezoekers te wijzen op de grote collectie kinderkamers op de eerste verdieping.

Lees verder

Magazine Living for All opgeleverd

In onze vorige nieuwsbrief kwam INspiration for All aan bod, het magazine van woonmall Living for All dat zowel inhoudelijk als qua vormgeving door Whirlwind is gemaakt. Inmiddels zijn 5.000 exemplaren gedrukt en wordt het blad gratis in de winkel aangeboden. We hebben hiervoor een tijdschriftenrek bij de kassa geplaatst en bovendien worden de magazines ook op andere plekken in de winkel aangeboden.

Lees verder

Resultaten enquête digitale nieuwsbrief

In de vorige uitgave vroegen we de ontvangers naar hun mening over onze nieuwsbrief. Uit de resultaten blijkt dat de ontvangers te spreken zijn over zowel de inhoud als de lengte van de nieuwsbrief. Ook kwam uit de resultaten naar voren dat de digitale versie beter gelezen wordt dan de papieren versie die we tot een jaar geleden per post verstuurden.

Lees verder