Whirlwind nieuws

Whirlwind ontwikkelt websites voortaan in HTML5

Nieuwe websites ontwikkelen we voortaan in HTML5, de nieuwste versie van de opmaaktaal van het internet. HTML5 biedt nieuwe mogelijkheden om onder andere de code van websites uitgebreider te structureren. Hierdoor zullen bijvoorbeeld zoekmachines beter kunnen begrijpen wat de inhoud van een website is, wat uiteraard de zoekresultaten ten goede komt.

Lees verder

Whirlwind stapt over op Contao CMS

Sinds lange tijd voorzien we vrijwel elke website die we ontwikkelen van het content management system phpWCMS. Ondanks dat phpWCMS door de tijd heen is uitgebreid, vonden we het tijd om over te stappen naar een nieuw CMS. We hebben verschillende systemen overwogen en uiteindelijk gekozen voor Contao. Evenals phpWCMS is Contao een open source-pakket dat gebaseerd is op PHP en MySQL.

Lees verder

Webwinkel voor EA Pens & Paper

Voor EA, groothandel in (bedrukte) pennen, agenda's en notitieboeken, heeft Whirlwind onlangs een webwinkel ontwikkeld. Het uitgangspunt is dat (potentiƫle) klanten via deze website alle producten kunnen bekijken en bestellen.

Lees verder

Webwinkel voor San Miguel Shoes Europe

De comfortabele en handgemaakte damesschoen uit Mexico is nu ook leverbaar in Nederland. Via de door Whirlwind ontwikkelde webwinkel kunnen de verschillende modellen online bekeken en gekocht worden.

Lees verder

Uw Twitterpagina aanpassen aan uw (huis)stijl

Voor veel mensen is 'twitteren' inmiddels een bekend werkwoord. Om uw Twitterpagina onderscheidender te maken, is het mogelijk om een eigen achtergrond en kleuren in te stellen. Voor bedrijven raden we aan om de Twitterpagina af te stemmen op de huisstijl. Desgewenst kunnen we voor u een passend ontwerp maken.

Lees verder

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief