Whirlwind nieuws

Webwinkel voor San Miguel Shoes Europe

De comfortabele en handgemaakte damesschoen uit Mexico is nu ook leverbaar in Nederland. Via de door Whirlwind ontwikkelde webwinkel kunnen de verschillende modellen online bekeken en gekocht worden.

Lees verder

Uw Twitterpagina aanpassen aan uw (huis)stijl

Voor veel mensen is 'twitteren' inmiddels een bekend werkwoord. Om uw Twitterpagina onderscheidender te maken, is het mogelijk om een eigen achtergrond en kleuren in te stellen. Voor bedrijven raden we aan om de Twitterpagina af te stemmen op de huisstijl. Desgewenst kunnen we voor u een passend ontwerp maken.

Lees verder

Uw Whirlwind-factuur niet meer per post ontvangen?

Normaal gesproken ontvangt u uw Whirlwind-factuur zowel per mail als per post. Vindt u het voldoende om facturen voortaan alleen per e-mail te ontvangen? Dan horen we dat graag van u. Neem hiervoor contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u de facturen niet langer per post ontvangt. Dat bespaart niet alleen kosten, maar is ook beter voor het milieu.

Lees verder

Citroën C1 voor medewerker Rogier van Schaijk

Vanaf deze maand kunt u ons op de weg niet alleen herkennen aan een Fiat 500 met Whirlwind-bestickering, maar ook aan een Citroën C1 in vergelijkbare uitmonstering. Deze auto wordt gebruikt door medewerker Rogier van Schaijk voor woonwerkverkeer. De Citroën is aan beide zijden voorzien van een groot logo. Ons logo is eveneens in het klein op de achterkant aangebracht, inclusief de tekst 'websites en webhosting'.

Lees verder

Webwinkel voor Kliknieuws ontwikkeld

Voor de veelbezochte regionale nieuwswebsite Kliknieuws hebben we een webwinkel ontwikkeld waarin huishoudelijke artikelen, elektronica en producten op het gebied van persoonlijke verzorging worden aangeboden.

Lees verder