Whirlwind nieuws

Activiteiten bij De Smaak van Holland

Vier dagen lang vindt u bij De Smaak van Holland het mooiste, beste en meest bijzondere uit eigen land. Een aantal activiteiten op een rij: Voor het Guinness Book of Records wordt een recordpoging gedaan om het grootste kaasplateau ter wereld te maken. Er wordt een heuse kunstschaatsbaan aangelegd zodat jong en oud in de zomer ijspret kan beleven, uiteraard inclusief koek en zopie.

Lees verder

De Smaak van Holland: 26-29 augustus

In verband met De Smaak van Holland, waarvoor Whirlwind eerder dit jaar de website heeft ontwikkeld, ontvangt u onze nieuwsbrief van september een aantal dagen eerder. Wij willen u namelijk graag informeren over dit unieke evenement dat aanstaande donderdag van start gaat. Een bezoekje aan deze happening in de Keukenhof in Lisse is wat ons betreft zeker een aanrader.

Lees verder

Whirlwind klaar voor IPv6

Het Internet Protocol (IP) is de basis van het internet. Elke computer op het internet heeft een uniek nummer (IP-adres). Door deze IP-adressen weten computers elkaar te vinden en is communicatie over het internet mogelijk. Om er voor te zorgen dat iedereen hiervoor dezelfde afspraken hanteert, is in 1981 het Internet Protocol versie 4 (IPv4) ontwikkeld. Dit protocol biedt ruimte aan maximaal vier miljard adressen. Vanwege het vele gebruik van het internet is de verwachting dat over ongeveer anderhalf jaar geen nieuwe IPv4-adressen meer uitgegeven kunnen worden.

Lees verder

Nieuw postadres: Postbus 1, 5400 AA Uden

Onlangs hebben we onze postbus in Veghel vervangen door een postbus in Uden. Voortaan kunt u uw post naar het nieuwe adres sturen. Is ons postadres in uw adressenbestand opgenomen? Zo ja, dan verzoeken we u dat te vervangen door het onderstaande adres. Bij voorbaat dank! Postbus 1 5400 AA Uden

Lees verder

Twitter, ook iets voor u?

Twitter heeft sinds de start in oktober 2006 een grote groei doorgemaakt. In allerlei media wordt regelmatig verwezen naar berichten die via deze internetdienst zijn gepubliceerd. Via Twitter kunnen gebruikers korte tekstberichten plaatsen. Het is een zogenaamde sociale netwerksite waarbij iedereen een eigen profiel heeft. Aangezien Twitter door veel mensen wordt gebruikt, is het ook zakelijk gezien een interessante mogelijkheid om met anderen in contact te treden.

Lees verder