Activiteiten bij De Smaak van Holland

Vier dagen lang vindt u bij De Smaak van Holland het mooiste, beste en meest bijzondere uit eigen land. Een aantal activiteiten op een rij: Voor het Guinness Book of Records wordt een recordpoging gedaan om het grootste kaasplateau ter wereld te maken. Er wordt een heuse kunstschaatsbaan aangelegd zodat jong en oud in de zomer ijspret kan beleven, uiteraard inclusief koek en zopie.

Het kledingmerk van Humberto Tan zal een modeshow verzorgen. Liefhebbers van Hollandse kost zullen zeker aan hun trekken komen; er is volop te eten en te drinken. Radio 100%NL verzorgt Nederlandstalige muziek. Er is aandacht voor bijzondere Nederlandse fietsen en moderne elektrische scooters. En verder: oerhollandse ambachten, kunst van Nederlandse bodem, de verkiezing van de lekkerste kaas van Nederland... eigenlijk te veel om op te noemen.

Tegelijkertijd kunt u genieten van de kleurrijke en typisch Hollandse omgeving van de Keukenhof. Ontdek zelf waar een klein land groot in kan zijn en kom naar De Smaak van Holland!