Whirlwind nieuws

Uw Whirlwind-factuur betalen met iDEAL

Sinds medio oktober kunt u onze facturen via iDEAL betalen indien u een rekening heeft bij ABN Amro (inclusief Fortis Bank), ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank. In het e-mailbericht dat u ontvangt nadat wij een factuur hebben gestuurd, vindt u een link waarmee deze online betaald kan worden. De betaling loopt via uw eigen bank. Evenals bij een gewone overboeking is de veiligheid gegarandeerd. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Lees verder

Een digitale kerstkaart, ook iets voor u?

Stuurt u nog steeds kerstkaarten per post? Dan is een digitale kerstkaart wellicht een geschikte oplossing voor u. Door uw kerst- en nieuwjaarsgroet per e-mail te versturen, bespaart u op druk- en verzendkosten, belast u het milieu minder en heeft u er minder werk aan. Bovendien kan een digitale kerstkaart voorzien worden van extra's zoals animaties en geluid; u bepaalt zelf van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken.

Lees verder

E-mailen via familiedomeinnaam

De meeste particulieren gebruiken een e-mailadres van hun internetprovider dat bijvoorbeeld eindigt op @xs4all.nl of @tele2.nl. Indien zo'n gebruiker van provider wisselt, dient hij al zijn contacten te informeren over het nieuwe adres. Dat kan de nodige rompslomp opleveren: uw kennissen moeten het adres in hun adresboek wijzigen en u kunt desondanks e-mail mislopen. Het is beter om een e-mailadres zoals rob@famjansen.nl in gebruik te nemen, waarbij u zelf de naam achter de apenstaart bepaalt.

Lees verder

Haal meer uit uw webstatistieken

Analytics, de bezoekersteller van Google waar veel websites gebruik van maken, biedt de mogelijkheid om de resultaten van uw website in kaart te brengen. Bijvoorbeeld door het aantal ingevulde contactformulieren in een grafiek weer te geven. Ook is het mogelijk om bij te houden waar bezoekers afhaken tijdens een bestelproces. Verder is een koppeling met AdWords, het advertentiesysteem van Google, ook interessant: u ziet dan wat 'betaalde' bezoekers op uw website doen.

Lees verder

Laat uw site gratis door ons checken

Hoe tevreden bent u over uw website? Heeft u het idee dat er bepaalde zaken beter kunnen? Of wellicht denkt u dat er meer resultaat met uw website te behalen valt? Wij voeren graag voor u een kosteloze site-check uit. Bij zo'n check evalueren we een website op een aantal zaken, zoals vormgeving, inhoud, gebruiksvriendelijkheid en techniek. Vervolgens ontvangt u een duidelijk overzicht en een bijpassend advies.

Lees verder