Whirlwind nieuws

Nieuw postadres: Postbus 1, 5400 AA Uden

Onlangs hebben we onze postbus in Veghel vervangen door een postbus in Uden. Voortaan kunt u uw post naar het nieuwe adres sturen. Is ons postadres in uw adressenbestand opgenomen? Zo ja, dan verzoeken we u dat te vervangen door het onderstaande adres. Bij voorbaat dank! Postbus 1 5400 AA Uden

Lees verder

Twitter, ook iets voor u?

Twitter heeft sinds de start in oktober 2006 een grote groei doorgemaakt. In allerlei media wordt regelmatig verwezen naar berichten die via deze internetdienst zijn gepubliceerd. Via Twitter kunnen gebruikers korte tekstberichten plaatsen. Het is een zogenaamde sociale netwerksite waarbij iedereen een eigen profiel heeft. Aangezien Twitter door veel mensen wordt gebruikt, is het ook zakelijk gezien een interessante mogelijkheid om met anderen in contact te treden.

Lees verder

Nieuwe medewerker: Rogier van Schaijk

Op maandag 5 juli is onze nieuwe medewerker Rogier van Schaijk aan de slag gegaan. Rogier is gespecialiseerd in webdevelopment, waaronder XHTML en CSS, PHP en MySQL. Bij de realisatie van websites werkt Rogier samen met Paul van Gestel. Paul is sinds januari dit jaar bij Whirlwind in dienst en richt zich voornamelijk op de vormgeving van websites en allerlei aanverwante zaken.

Lees verder

De Smaak van Italiƫ: 4, 5 en 6 juni

Aankomende vrijdag, zaterdag en zondag vindt in de tuinen van Kasteel De Haar (Utrecht) voor de zevende keer het evenement De Smaak van Italiƫ plaats. Wandelend langs de diverse exposanten, activiteiten en podia vindt u het mooiste, lekkerste, nieuwste en beste uit dit prachtige land. Op de door Whirlwind ontwikkelde website www.italieevenement.nl vindt u meer informatie en kunt u desgewenst online kaarten kopen. Een aanrader voor aankomend weekend!

Lees verder

Zoekmachine-optimalisatie, ook voor u?

In dit tweede deel van het artikel over zoekmachine-optimalisatie wordt ingegaan op onder meer domeinnamen, paginatitels, sitemaps en meta-tags aangezien deze ook van invloed zijn op de positie van uw website in de zoekresultaten van zoekmachines.

Lees verder