Whirlwind nieuws

Citroën C1 voor medewerker Rogier van Schaijk

Vanaf deze maand kunt u ons op de weg niet alleen herkennen aan een Fiat 500 met Whirlwind-bestickering, maar ook aan een Citroën C1 in vergelijkbare uitmonstering. Deze auto wordt gebruikt door medewerker Rogier van Schaijk voor woonwerkverkeer. De Citroën is aan beide zijden voorzien van een groot logo. Ons logo is eveneens in het klein op de achterkant aangebracht, inclusief de tekst 'websites en webhosting'.

Lees verder

Webwinkel voor Kliknieuws ontwikkeld

Voor de veelbezochte regionale nieuwswebsite Kliknieuws hebben we een webwinkel ontwikkeld waarin huishoudelijke artikelen, elektronica en producten op het gebied van persoonlijke verzorging worden aangeboden.

Lees verder

Verhuizing Whirlwind-servers naar Alblasserdam

Op vrijdag 25 maart na 23.00 uur worden onze webservers verplaatst van het huidige datacenter euNetworks in Amsterdam naar Dataplace, het gloednieuwe datacenter van Proserve in Alblasserdam. Deze verhuizing houdt in dat de websites waarvan wij de webhosting verzorgen, op dat moment niet bereikbaar zijn. E-mail die tijdens de verhuizing naar u wordt verstuurd, wordt automatisch bewaard door onze fallback mailservers en afgeleverd zodra de apparatuur op de nieuwe locatie is ingeschakeld.

Lees verder

Whirlwind nu ook bereikbaar via Skype

Mogelijk heeft u aan onze nieuwe e-mailhandtekening al gezien dat we sinds kort ook bereikbaar zijn via Skype. Skype is een VoIP-programma (voice over IP) waarmee via het internet getelefoneerd kan worden. De software is gratis verkrijgbaar en geschikt voor onder meer Windows, Linux en Mac OS. Het grote voordeel voor de gebruiker is dat er geen kosten verbonden zijn aan het bellen via Skype. Onze Skype-naam luidt whirlwindinternet.

Lees verder

Automatische incasso door Whirlwind

De meeste relaties die bij ons gebruik maken van webhosting, ontvangen twee maal per jaar een factuur. Er zijn ook relaties waarbij we eens per kwartaal factureren. Voor degenen die het prettig vinden dat deze bedragen automatisch worden afgeschreven, bieden we automatische incasso aan. Dit bespaart u tijd en u bent er dan zeker van dat de betalingen op tijd worden uitgevoerd.

Lees verder