Whirlwind nieuws

Nieuwe medewerker: Rogier van Schaijk

Op maandag 5 juli is onze nieuwe medewerker Rogier van Schaijk aan de slag gegaan. Rogier is gespecialiseerd in webdevelopment, waaronder XHTML en CSS, PHP en MySQL. Bij de realisatie van websites werkt Rogier samen met Paul van Gestel. Paul is sinds januari dit jaar bij Whirlwind in dienst en richt zich voornamelijk op de vormgeving van websites en allerlei aanverwante zaken.

Lees verder

De Smaak van Italië: 4, 5 en 6 juni

Aankomende vrijdag, zaterdag en zondag vindt in de tuinen van Kasteel De Haar (Utrecht) voor de zevende keer het evenement De Smaak van Italië plaats. Wandelend langs de diverse exposanten, activiteiten en podia vindt u het mooiste, lekkerste, nieuwste en beste uit dit prachtige land. Op de door Whirlwind ontwikkelde website www.italieevenement.nl vindt u meer informatie en kunt u desgewenst online kaarten kopen. Een aanrader voor aankomend weekend!

Lees verder

Zoekmachine-optimalisatie, ook voor u?

In dit tweede deel van het artikel over zoekmachine-optimalisatie wordt ingegaan op onder meer domeinnamen, paginatitels, sitemaps en meta-tags aangezien deze ook van invloed zijn op de positie van uw website in de zoekresultaten van zoekmachines.

Lees verder

Whirlwind Nieuws in een nieuwe vorm

De nieuwsbrief van Whirlwind, waarmee u op de hoogte blijft van ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder, is volledig herzien. Deze digitale nieuwsbrief vervangt de papieren editie die voorheen bij uw factuur werd gevoegd. In elke editie wordt een onderwerp behandeld. Deze keer het tweede artikel over hoe een website geoptimaliseerd kan worden voor zoekmachines zodat deze beter vindbaar is. We hopen dat de nieuwsbrief in de smaak valt en zijn benieuwd naar uw reactie.

Lees verder

Websites De Smaak van Italië en De Smaak van Holland gepresenteerd

In opdracht van Maestro Events heeft Whirlwind twee websites opgeleverd voor de evenementen De Smaak van Italië en De Smaak van Holland.

Lees verder