Zus en Zo Wonen

Webwinkel

Zus en Zo Wonen

Zus en Zo Wonen was een webwinkel in stijlvolle woonaccessoires. Het ging onder meer om betaalbare kussens, canvasdoeken, lampen, meubels en lifestyleproducten. Whirlwind ontwikkelde een volledig nieuwe webwinkel die deze woonproducten optimaal presenteerde.

Op de categoriepagina's van de nieuwe webwinkel van Zus en Zo Wonen was speciale aandacht besteed aan een uitgebreid filter waarmee bezoekers de verschillende producten konden ontdekken. De gebruiker kon precies aangeven in welk product hij geïnteresseerd is. Hierbij konden één of meerdere subcategorieën, merken en een prijsrange geselecteerd worden. Verder beschikte ieder product over een uitgebreide productpagina waarop onder meer te zien was in welke andere producten bezoekers interesse hebben getoond.

Zus en Zo Wonen is gestopt met haar bedrijfsvoering.

Screenshots

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief