Van Zinnicq Bergmann Advocaten

Website

Advocatenkantoor

Van Zinnicq Bergmann Advocaten (VZB) te 's-Hertogenbosch bestaat sinds 1870 en is daarmee het oudste advocatenkantoor van Nederland. Bij het kantoor zijn meerdere advocaten aangesloten waarbij ieder persoonlijke specialisaties heeft.

VZB wilde graag een moderne website laten ontwikkelen inclusief een geïntegreerd weblog. Whirlwind heeft zowel de vormgeving als de ontwikkeling hiervan verzorgd. De advocaten schrijven regelmatig weblogberichten over juridische zaken. Hierin worden gratis juridische tips behandeld. Tevens wordt een digitale nieuwsbrief uitgegeven, waarbij Whirlwind verantwoordelijk was voor het ontwerp en de realisatie.

Mobiele website

Deze website is middels een mobiele versie geoptimaliseerd voor smartphones. Eén van de advocaten schreef hierover het volgende op het weblog van het advocatenkantoor:

"Deze week hebben we een volgende stap in de 'modernisering' gezet: de website is namelijk geheel aangepast aan mobiel internetgebruik".

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief