De Volgende StAPP

iOS & Android app

De Volgende StAPP

Voor de Gemeente Uden heeft Whirlwind een app ontwikkeld. Het gaat om een iPhone- en Android-app waarmee de vraag vanuit werkgevers gekoppeld wordt aan het aanbod van werkzoekenden. De app heet 'De volgende StAPP' en is letterlijk de volgende stap voor mensen die graag weer aan het werk gaan.

De Gemeente Uden spant zich tot het uiterste in om zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen. Het gaat hierbij om gemotiveerde en kundige kandidaten. Dat is goed voor hen, goed voor Uden en goed voor werkgevers, onder meer vanwege de aantrekkelijke loonkostensubsidie.

Door middel van het beantwoorden van enkele vragen in de app stelt de werkgever globale profieleisen van de gewenste kandidaat samen, zoals opleidingsniveau, ervaring, talenkennis en leidinggevende capaciteiten. De antwoorden worden direct naar de gemeente verzonden waarna de mogelijkheden door een arbeidsconsulent van de Gemeente Uden met de werkgever worden besproken.

Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met Han Gootzen en FloenID (Thijmen van Loenen). In zowel het Brabants Dagblad als het Udens Weekblad / Kliknieuws is aandacht besteed aan de presentatie van deze app op 14 maart 2014 in het gemeentehuis van Uden.

Screenshots

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief