Van Laake | Engelen Advocaten

Voor dit advocatenkantoor uit Mill en Velp (N-Br), heeft Whirlwind een website ontworpen en gerealiseerd. De nieuwe huisstijl, ontworpen door TGO uit Uden, vormde het uitgangspunt van deze opdracht. Op de site worden zowel beide advocaten als de rechtsgebieden gepresenteerd.

De website van Van Laake | Engelen Advocaten beschikt over 3 versies: een versie die geschikt is voor weergave op computers en tablets, een printversie voor op papier en een versie voor smartphones. De website wordt hierdoor altijd op een toegankelijke manier weergegeven, ongeacht de manier waarop de gebruiker de website bekijkt. In de printversie worden alleen de essentiƫle zaken afgedrukt zodat geen papier of inkt wordt verspild. De mobiele versie is afgestemd op het kleinere schermoppervlak van smartphones zodat de site prettig leesbaar is.

Op de website worden beide advocaten voorgesteld. De pagina bevat een persoonlijk profiel, de rechtsgebieden en de contactgegevens. Verder geeft de website duidelijk weer wat de tarieven zijn en is het mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Tenslotte is een contactpagina opgenomen met onder meer een contactformulier en een locatiekaart waarop beide vestigingen zijn aangegeven.

Bezoek VanLaake-Engelen.nl

Screenshots

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief