Van de Ven Beveiliging / Events

Website

Van de Ven Beveiliging / Events

De website van Van de Ven presenteerde de verschillende werkzaamheden van dit voormalige beveiligingsbedrijf uit Uden. Het ging hierbij om bedrijfsbeveiliging, receptie- en telefoondiensten en beveiliging bij evenementen. Verder was voor klanten een inloggedeelte opgenomen.

Van de Ven Beveiliging / Events uit Uden was een bekende naam in de beveiligingsbranche. De kleurrijke website, ontwikkeld in samenwerking met 2CMORE, gaf een beeld van de verschillende werkzaamheden. Elke dienst werd stuk voor stuk behandeld waarbij de bezoeker desgewenst contact kon opnemen of een offerte kon opvragen. De referentiepagina bevatte onder meer namen van landelijke evenementen zoals Paaspop, Dance Valley en Zwarte Cross.

Klantenlogin

De website beschikte over een klantenlogin die alleen toegankelijk was voor klanten waarvoor een account is aangemaakt. De opdrachtgever kon via het CMS van de website zelf deze accounts beheren. Zodra een klant hierop inlogde, kon hij persoonlijke bestanden raadplegen, bijvoorbeeld een beveiligingsprogramma of een calamiteitenplan. Zodoende waren de laatste versies van documenten voor klanten altijd eenvoudig opvraagbaar.

De website beschikte over een nieuwsonderdeel waarin het bedrijf actuele berichten plaatste. Van deze berichten werd ook een archief opgebouwd. Verder was onder meer een uitgebreid sollicitatieformulier opgenomen waarmee potentiƫle medewerkers zich konden aanmelden bij Van de Ven Beveiliging / Events. In 4 stappen werd veel informatie over de betreffende persoon verzameld om een goed beeld te krijgen van de eigenschappen en mogelijkheden.

Screenshots

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief