Vaarbewijs.nl

Webapplicatie

Vaarbewijs.nl

Vaarbewijs.nl is een website waarop informatie wordt gegeven over het vaarbewijs en marifonie. In het door Whirlwind ontwikkelde afgeschermde gedeelte kunnen betalende klanten uitgebreide cursusinformatie raadplegen en proefexamens maken.

De volledige cursussite van Vaarbewijs.nl is door Whirlwind onderhanden genomen. Zo is de lay-out vernieuwd en is het voor gebruikers eenvoudiger om door de cursusinformatie te bladeren, oefenvragen te beantwoorden en proefexamens te maken.

Gebruikers kunnen zich via dezelfde website registreren. Hierbij worden persoonlijke gegevens zoals adres en een gebruikersnaam en wachtwoord ingevuld. Vervolgens kan de gebruiker de gewenste betaalmethode selecteren. Hierbij kan gekozen worden uit iDEAL, PayPal of een bankoverboeking. Indien gekozen wordt voor iDEAL of PayPal, kan direct worden betaald.

Online cursussen

Gebruikers kunnen na het registreren direct met de cursussen aan de slag. Vaarbewijs.nl biedt cursussen voor Vaarbewijs I, Vaarbewijs II en Marifonie aan. Klanten kunnen één of een aantal cursussen tegelijkertijd afnemen. Ook is het mogelijk om cursussen te verlengen of een cursus aan hetzelfde account toe te voegen.

De cursusinformatie is in overzichtelijke blokken gerangschikt en voorzien van veel beeldmateriaal. Na elk lesblok zijn vragen opgenomen waarmee de gebruiker zijn kennis kan testen. Na het beantwoorden van een vraag wordt direct medegedeeld of dat het juiste of onjuiste antwoord is.

Bij elke cursus worden meerdere proefexamens aangeboden. Deze examens kan de gebruiker via de applicatie maken. Het is ook mogelijk om proefexamens op papier af te drukken. Alle inhoudspagina's van de applicatie bevatten een printfunctie voor degenen die dat op prijs stellen. Na het maken van een proefexamen wordt de score berekend. Hierbij wordt de gebruiker aangemoedigd om net zo lang door te gaan totdat alle vragen juist beantwoord zijn om zodoende een zo groot mogelijk leereffect te behalen.

Wilt u meer weten over de online cursussen van Vaarbewijs.nl? Bezoek dan de website www.vaarbewijs.nl.

Screenshots

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief