Autobedrijf Ton Spijkers

Website

Autobedrijf Ton Spijkers

Dit voormalige autobedrijf uit Uden richtte zich op gebruikte, exclusieve auto's. Op de door Whirlwind ontwikkelde website werd informatie over de activiteiten gegeven en konden uiteraard de beschikbare occasions bekeken worden.

Autobedrijf Ton Spijkers stond bekend om zijn vakmanschap en gemoedelijkheid. Whirlwind ontwikkelde een geheel nieuwe site met een moderne vormgeving. Naast informatie over de activiteiten beschikte de site over een onderdeel waarin alle occasions bekeken konden worden. Op de website werden ook de medewerkers van het bedrijf voorgesteld. Dit gaf ook aan dat Autobedrijf Ton Spijkers de persoonlijke benadering erg belangrijk vond.

Verder bevatte de website informatie over het onderhoud, de garantie en financiering. Daarnaast waren ook referenties van klanten op de website opgenomen. Deze website kwam tot stand in samenwerking met Beaumelle. De foto's werden speciaal voor gebruik op de de site gemaakt door Rob van Berkel Photography.

Autobedrijf Ton Spijkers is gestopt met haar bedrijfsvoering.

Screenshots

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief