Ossatec Benelux

Website

www.ossatec.eu

Ossatec ontwikkelt, produceert en vermarkt producten die het mogelijk maken om botbreuken zonder operatie te genezen. De Ossatec Botgroeistimulator stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen waardoor een breuk tot 2 keer sneller geneest. Op de website worden de vernieuwende oplossingen uitgebreid gepresenteerd.

Elk product beschikt over een eigen pagina met daarop een duidelijke beschrijving en heldere foto's. De bezoeker kan de producten bovendien direct bestellen. Daarnaast wordt uitgebreide achtergrondinformatie gegeven, onder andere over de techniek, de indicaties en de wetenschappelijke studies.

Bovendien bevat de website praktijkverhalen van verschillende bekende topsporters zoals Marianne Vos. Bij de meeste praktijkverhalen is ook een video aanwezig waarin de Ossatec Botgroeistimulator aan bod komt.

Dit project is uitgevoerd in samenwerking met 2CMORE uit Uden.

Bezoek Ossatec.eu

Screenshots

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief