MPI Chemie

Website & huisstijl

MPI Chemie

MPI Chemie in Houten is wereldwijd actief op het gebied van specialistische chemicaliën. Sinds de jaren '70 is MPI een betrouwbare leverancier van chemische producten voor verschillende takken van industrie. Whirlwind verzorgt de huisstijl en website van MPI.

De website beschikt over een hoge header met daarin een grote foto die is afgestemd op de inhoud van de pagina. Op de homepage wordt deze header om de paar seconden afgewisseld met een andere foto. De website van MPI Chemie geeft een uitgebreid overzicht van de leverbare chemische producten. Deze chemicaliën zijn ingedeeld in categorieën zodat de gebruiker gemakkelijk kan vinden waar hij naar op zoek is. Indien het gewenste product niet op de website vermeld is, kan de bezoeker contact opnemen met MPI Chemie zodat zij kunnen bekijken of het gewenste product leverbaar is.

De website van MPI Chemie is beschikbaar in meerdere talen, te weten Engels, Nederlands, Duits en Spaans. Tevens kan middels de interne zoekmachine in de website gezocht worden.

Screenshots

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief