MotorkledingStore.nl

MotorkledingStore.nl, onderdeel van Motorkleding Outlet Breda en Eindhoven, is door Whirlwind ontwikkeld. De vormgeving sluit aan op de eerder door ons ontwikkelde sites van beide winkels. De webwinkel toont zowel de producten die de klant op voorraad heeft, als de voorraad van leveranciers (dropshipping).

Met meer dan 10.000 artikelen is MotorkledingStore.nl één van de grootste motorkledingwinkels in Nederland. Bij dit project is speciale aandacht besteed aan het koppelen van de kassa aan de webshop en vice versa. Indien een product online besteld wordt, wordt de kassavoorraad automatisch bijgewerkt. Bovendien geeft de webwinkel ook de voorraad van leveranciers weer zodat de opdrachtgever een nog groter productassortiment kan bieden. Dergelijke producten worden direct per post naar de klant opgestuurd of kunnen worden opgehaald in de winkel in Breda of Eindhoven.

Dit project heeft Whirlwind in samenwerking met 2CMORE uitgevoerd.

Bezoek MotorkledingStore.nl

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief