Mijn Wonex

Webapplicatie

Mijn Wonex

Wonex.nl is een website waarmee iedereen eenvoudig zijn woning kan verkopen. Via de webapplicatie 'Mijn Wonex' voert de klant alle gegevens van zijn woning in. Vervolgens wordt de woning door Wonex op Funda, Wonex.nl en sociale media geplaatst. Whirlwind verzorgde de complete website en webapplicatie.

Op de website van Wonex.nl wordt op duidelijke wijze uitgelegd hoe het verkopen van een woning met Wonex in z'n werk gaat. Ook wordt overzichtelijk in kaart gebracht wat de kosten zijn. De klant hoeft verder geen courtage of bijkomende kosten te betalen.

Via de site kan een gebruiker zich gratis aanmelden waarna hij alle gegevens van zijn huis of appartement kan invoeren, zoals het aantal kamers, kenmerkende zaken, foto's en documenten (bijvoorbeeld bouwtekeningen). Via de webapplicatie kan de gebruiker het basispakket en eventuele extra's zoals een verkoopbord bestellen. Vervolgens verschijnt de woning binnen enkele dagen op Funda, Wonex.nl en de sociale media van Wonex.

Mobiele versie

Zowel de website als webapplicatie van Wonex.nl is door ons geschikt gemaakt voor gebruik op smartphones zoals de iPhone. De gebruiker krijgt in zo'n geval een andere weergave te zien dan bij de reguliere website het geval is. De mobiele versie is afgestemd op het kleinere schermen van mobiele telefoons.

Ook kan een gebruiker de informatie over zijn woning via een smartphone invoeren. Oftewel, voor het volledige proces van het raadplegen van informatie, het aanmelden en het invoeren van een woning heeft de gebruiker niet per se een computer nodig.

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief