Mijn Wonex

Webapplicatie

Mijn Wonex

Wonex.nl was een website waarmee iedereen eenvoudig zijn woning kon verkopen. Via de webapplicatie 'Mijn Wonex' voerde de klant alle gegevens van zijn woning in. Vervolgens werd de woning door Wonex op Funda, Wonex.nl en sociale media geplaatst. Whirlwind verzorgde de complete website en webapplicatie.

Op de website van Wonex.nl werd op duidelijke wijze uitgelegd hoe het verkopen van een woning met Wonex in z'n werk ging. Ook werd overzichtelijk in kaart gebracht wat de kosten zijn. De klant hoefde verder geen courtage of bijkomende kosten te betalen.

Via de site kon een gebruiker zich gratis aanmelden waarna hij alle gegevens van zijn huis of appartement kon invoeren, zoals het aantal kamers, kenmerkende zaken, foto's en documenten (bijvoorbeeld bouwtekeningen). Via de webapplicatie kon de gebruiker het basispakket en eventuele extra's zoals een verkoopbord bestellen. Vervolgens verscheen de woning binnen enkele dagen op Funda, Wonex.nl en de sociale media van Wonex.

Mobiele versie

Zowel de website als webapplicatie van Wonex.nl was door ons geschikt gemaakt voor gebruik op smartphones zoals de iPhone. De gebruiker kreeg in zo'n geval een andere weergave te zien dan bij de reguliere website het geval is. De mobiele versie was afgestemd op het kleinere schermen van mobiele telefoons.

Ook kon een gebruiker de informatie over zijn woning via een smartphone invoeren. Oftewel, voor het volledige proces van het raadplegen van informatie, het aanmelden en het invoeren van een woning had de gebruiker niet per se een computer nodig.

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief