Mannequins and More

Mannequins and More is leverancier van hoogstaande etalagefiguren en daarmee een begrip in de mode- en retailbranche. Het bedrijf is exclusief agent van de merken Siegel & Stockman, Hindsgaul, Darrol, Manex, Acb Displays en Wissler.

Mannequins and More is reeds sinds 2007 klant bij ons. De destijds door Whirlwind ontwikkelde website was aan vervanging toe. Hierbij is van de mogelijkheid gebruikgemaakt om ook de huisstijl volledig te vernieuwen. Het resultaat is een modern en strak logo met een herkenbaar beeldmerk.

De huisstijl is doorgevoerd in de overzichtelijke website waarop de producten optimaal tot hun recht komen. Van elk merk is volop productinformatie beschikbaar. Dankzij het productfilter kan de bezoeker eenvoudig de etalagefiguur vinden waar hij naar op zoek is. Tevens is een uitgebreid onderdeel geweid aan de referenties met praktijkverhalen en is een inspiratiepagina opgenomen.

De webteksten zijn verzorgd door tekstbureau CombiTekst uit Amsterdam. In samenwerking met CombiTekst hebben we gezorgd voor een optimale combinatie van woord en beeld.

Bezoek MannequinsAndMore.nl

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief