Kliknieuws Winkel

Webwinkel

Kliknieuws Winkel

Voor de veelbezochte regionale nieuwswebsite Kliknieuws hebben we een webwinkel ontwikkeld waarin huishoudelijke artikelen, elektronica en producten op het gebied van persoonlijke verzorging werden aangeboden.

Kliknieuws is een regionale nieuwswebsite die actief is in de regio's Eindhoven, Maasdriehoek, Oss, Son en Breugel, Uden en Veghel. De website wordt maandelijks door meer dan een miljoen bezoekers geraadpleegd. In opdracht van De Winter Media Groep, de voormalige uitgever van Kliknieuws, en in samenwerking met 2CMORE, hebben we de Kliknieuws Winkel ontwikkeld.

Elk product beschikte over een eigen pagina waarop één of meerdere productfoto's, een omschrijving en eventueel gerelateerde producten worden getoond. De foto's konden vergroot worden door erop te klikken waardoor het product beter bekeken kon worden. Gebruikers van de site konden zich registreren zodat de persoonlijke gegevens beschikbaar zijn voor een tweede aankoop en zodoende niet opnieuw ingevoerd hoefden te worden. Ook was het mogelijk om te bestellen zonder een account; in dat geval werd gekozen voor 'direct afrekenen'.

3x Klikken: Kijken, Kiezen, Kopen!

Kliknieuws Winkel hanteerde het motto '3x Klikken: Kijken, Kiezen, Kopen!'. Het bestellen en afrekenen van producten via de website was dan ook erg eenvoudig. Als betaalmethodes werden iDEAL, PayPal (onder andere credit cards) en bankoverschrijvingen ondersteund. Bovendien was het overzichtelijk dat alle prijzen inclusief verzendkosten waren.

Gebruikers met een account konden op de website inloggen om hun gegevens en/of wachtwoord te wijzigen, eerder geplaatste bestellingen te bekijken en adressen te beheren. Via Kliknieuws Winkel was het mogelijk om meerdere afleveradressen aan te maken waaruit tijdens het bestellen gekozen kon worden.

Kliknieuws Winkel is gestopt met haar bedrijfsvoering.

Screenshots

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief