Kessel Machinefabriek

Website

www.kesselmf.nl

Kessel Machinefabriek in Veghel is specialist in verspanende bewerkingen. Het bedrijf produceert hoogwaardige producten die bestemd zijn voor de industriƫle markt. Whirlwind ontwikkelde een volledig nieuwe website voor Kessel Machinefabriek en verzorgde ook de (product)fotografie.

De website van Kessel Machinefabriek was aan vervanging toe, vandaar dat het bedrijf ons vroeg deze te vernieuwen. Het resultaat is een moderne, aantrekkelijke website waarop het bedrijf optimaal gepresenteerd wordt. Alle diensten komen aan bod, inclusief foto's van referentieprojecten. Ook is een pagina opgenomen met een overzicht van het machinepark van Kessel Machinefabriek. Uiteraard is de website voorzien van een mobiele versie voor smartphones.

Reactie van de opdrachtgever:

"We hebben veel goede reacties over de site ontvangen, ook goede reclame voor jullie."

Fotografie

Tevens maakte Whirlwind voor Kessel Machinefabriek foto's in het bedrijf en verzorgden we ook de foto's van de producten die in de site worden afgebeeld. Deze foto's hebben we gemaakt in onze fotostudio en dankzij de egale witte achtergrond komen de producten optimaal tot hun recht.

Voor de weergave van de productfoto's in de site maakte Whirlwind een image viewer op maat. De gebruiker kan eenvoudig door de fotoverzameling bladeren en op een foto klikken voor een grote weergave van het product.

Bezoek KesselMF.nl

Nieuwsbrief

Whirlwind geeft een digitale nieuwsbrief uit om haar relaties te informeren over ontwikkelingen op internetgebied en nieuws over Whirlwind in het bijzonder. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Meer over onze nieuwsbrief